Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo posle tri godine, sad samo pokosim travu dva puta godišnje.Uzeo sa ga na Kupujem prodajem
https://www.kupujemprodajem.com/Noz-trimera-300x25-4x3mm-dvokraki-krivi-46818686-oglas.htm
A evo i šta sam uradio
Može da bude dovod goriva u karburator, proveri filter za gorivo i crevo za gorivo.Ovako, imam Villager 1250 neće da upali. Svećica baca, ali je suva dakle problem je sa karburatorom. Da li može još nešto sem membrada da bude u pitanju?
Jel si imaš Villager 1900? Za šta ti je potreban jači trimer?bas se bio nameracio jer mi treba nesto jace od villagera 1900.
Pronasao sam i ovo veoma zanimljivo moze da se nadje od 14.000 a po papirima jace od FS350 jer ima 2.5hp ver realnih nije kao demon koji ima 100hp v8 motor...
https://www.ruris.ro/brushcutters/dac-310-brushcutter-49
Ovo2. Villager BC 900 S - imam ga za 16.000 rsd na 5 godina garancije
Napisaše neki u komentarima ispod tog videa da im se grije trimer a da treba nešto očistiti, neku rešetku ispod startera, čisti li neko to?
Veoma zinimljivi komentari ispod videa za procitati.
Sad ni ja stvarno ne znam sta uzeti procitajte i vi ali sad ispade villager bolji od stihla...kako sam ukapirao u pitanju su ljudi koji rade kosenje za pare tako da imaju brdo iskustva sa masinamakoriste par kosa i stihl fs350 se pokaza lose a bas se bio nameracio jer mi treba nesto jace od villagera 1900.
Pronasao sam i ovo veoma zanimljivo moze da se nadje od 14.000 a po papirima jace od FS350 jer ima 2.5hp ver realnih nije kao demon koji ima 100hp v8 motor...
https://www.ruris.ro/brushcutters/dac-310-brushcutter-49
Sta vi kazete na komentare ispod videa i ovaj ruris?
Preporuka za Vilager 1250, to bi ti bilo jače od ovih tvojih nabrojanih , a ipak slabije dosta od Vilagera BC 1900...Meni treba pomoć vas iskusnijih oko izbora. Treba mi trimer trenutno za održavanje jednog dvorišta zgrade od jedno 6-7 ari. Dvorište ima kosina i žbunja ali dakle trenutno ništa prezahtevno. Sa druge strane ne bih da kupujem to na 2 godine. Razmatram :
1. Demon trimer RQ 580 - 13.000 rsd plus poštarina - bogat opremom - 2 godine garancije
2. Villager BC 900 S - imam ga za 16.000 rsd na 5 godina garancije
3. Villager BC 755 SE - 14.000 sa 5 godina garancije - tanji sa opremom ne znam da li ima snage
4. Vidim neko pomenu AGM 525 - Nekih 12.000 rsd
Ako neko ima još neki predlog slušam. Iščitao sam koliko sam mogao. Pre par godina uzeli smo jedan villager 1900 ćaletu za voćnjak i pčelinjak i taj se lepo pokazao ali to je skroz druga klasa. Ja mislim da bi ovo trebalo da mi završava posao, eventualno za neku vikendicu ako bude u perspektivi, da moža da se dodaje od opreme kasnije šta bude trebalo i to je to. Moram da delam brzo, trava je narasla pa sam se zato odlučio ovako da prelomim.
Hvala unapred na pomoći
Evo ovako imam Villager 1900x kupljen oko 2013 menjan kardan i korpa kvacila jer su fabricki stavili duzu cev kardana pa kad dodas gas on po inerciji se podigne iz zubaca glave pa je oglajznuo,i dve glave za silk i nista vise.redovno podmazivanje prenosne glave i samo SIHL HP ulje u njega sipam i motor radi lepo normalno ima tu svasta jos da se menja gumeni amortizer cevi i motora,onda rucka mi pukla na pola (dusu mu vadim)pa sam to nabudzio ulepio pa se sad klati sad opet.Rezervoar goriva od starosti i vibracija ver napukao pa ga krpio terostatom isto pustao oko gumica pa i to zalio.Trebalo bi sad da ulozim u njega jos sigurno 3000+ din da bude super.Nije Villger bolji, ali kad se uzme obzir cena trimera , cena delova ... ispada bar po mom mišljenju da je bolja opcija.
Jel si imaš Villager 1900? Za šta ti je potreban jači trimer?
2,5 HP za 14000 din?!? Nešto tu neštima. Ja bih to zaobišao u širokom luku.
4. Vidim neko pomenu AGM 525 - Nekih 12.000 rsdMeni treba pomoć vas iskusnijih oko izbora. Treba mi trimer trenutno za održavanje jednog dvorišta zgrade od jedno 6-7 ari. Dvorište ima kosina i žbunja ali dakle trenutno ništa prezahtevno. Sa druge strane ne bih da kupujem to na 2 godine. Razmatram :
1. Demon trimer RQ 580 - 13.000 rsd plus poštarina - bogat opremom - 2 godine garancije
2. Villager BC 900 S - imam ga za 16.000 rsd na 5 godina garancije
3. Villager BC 755 SE - 14.000 sa 5 godina garancije - tanji sa opremom ne znam da li ima snage
4. Vidim neko pomenu AGM 525 - Nekih 12.000 rsd
Ako neko ima još neki predlog slušam. Iščitao sam koliko sam mogao. Pre par godina uzeli smo jedan villager 1900 ćaletu za voćnjak i pčelinjak i taj se lepo pokazao ali to je skroz druga klasa. Ja mislim da bi ovo trebalo da mi završava posao, eventualno za neku vikendicu ako bude u perspektivi, da moža da se dodaje od opreme kasnije šta bude trebalo i to je to. Moram da delam brzo, trava je narasla pa sam se zato odlučio ovako da prelomim.
Hvala unapred na pomoći