Rakicina
Novajlija
Koliko pratih ovde na forumu, husqvarna t35. Ide i na Villager..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slabo se prica I pise kod nas o ECHO trimerima,a na zapadu se kunu u njega,stihl je tamo druga kategorija.A zvanicno I imamo uvoznika,jedino za delove je pitanje?
Koliko vidim to je sigurnosna platna da se ne odvrće šraf. Se zezaš malo a?Kad budem montirao nož, da li da stavim ovaj mali crni zupčanik il šta li je već (al sam nepismen za te stvari )?
U uputstvu se taj deo ne pominje, a i u par video uputstava na YT nema tog dela.
Neee, uopšte, šta ću kad sam totalni laikKoliko vidim to je sigurnosna platna da se ne odvrće šraf. Se zezaš malo a?
Nisam pročitao poruku dobro. Video sam samo "Najvažnije podmazivati." zašta tvrdim da nije toliko važno, pogotovo ne 8 ili 10 h.Onda će se bobansupergenije umešati i reći kako treba samo štil kupovati. Lepo sam i sam napisao ispod da se netreba opterećivati previše. Ja kosim za celu godinu oko 30 sati trimerom pa meni ovo i ima smisla, inače to sam pročitao u uputsvu. A ti slobodno reci nešto ako imaš pametnije da napišeš, i obrazloži to što pišeš ukoliko sam nešto pogrešio.
Ležajevi su zatvoreni tako da mast nema ništa sa njima. Zpčanici mugu da se troše previše ukoliko ostanu potpuno suvi, ali to se neće desiti čak i ako se godinam ne podmazuje. Ako neko misle da ti zupčanici konstantno plivaju u mast ... greši. Podmaži dobro glavu okrni je leveo desno, osetićeš da na zpčanicima ima masti. Upali trimer na nekoliko sekundi uradi isti i ostećeš lupaknje metala o metal.Prvo će početi ležajevi da sviraju, pa će napraviti lufta i na kraju odu zupčanici u ugaonom prenosu...
Tup, daj nabavljaj novo, srećom, za "a là" Villager and slični, to nije skupa "investicija", 10 evr(ić)a, al' opet, bolje da ja popijem te novce neg' da finansiram Kineze, zato što me mrzi ili preskačem da podmazivam, di treba......
Kemo23 to mora, ulje za dvotaktne mašine je NE zapaljivo i mora da kaplje na auspuh
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
da. vise trosi 1900. guta ko tenkPozdrav svima. Unapred se izvinjavam što nisam pročitao celu temu, krenuo sam ali bi mi trebalo dosta vremena a hitno mi treba savet, pa koga ne mrzi a zna neka odgovori.
Crkao mi je pre neki dan kinez pa sam se ovog puta odlučio za Villager. E, sad sam u nedoumici 1250s ili 1900s? Mala je razlika u ceni, a rođak mi reče da 1900 znatno više troši mešavinu i da je teži. Video sam u specifikaciji da su iste težine. Da li je istina to za potrošnju? Površina koju bi sređivao je sve ukupno oko 30ari (3 dvorišta (teren je takav da se ne može raditi kosilicom), deo iza dvorišta i voćnjak). Može li 1250 to da postigne? Naravno, ne sve odjednom, normalnim radom sa pauzama (i kinezom sam deo po deo sređivao)?
Hvala unapred na savetima.
Onda je dobro što sam uzeo 1250, za sad sam sasvim zadovoljan potrošnjom, i znatno brže sam i odradio jednu turu košenja nego sa starimda. vise trosi 1900. guta ko tenk
Malo ga pročepi i neće sliniti. Obično bude tragova kad dugo radi na leru ili malim obrtajima.