Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da da tako nesto. mada od kineza ne mozes bolje ni ocekivatiКажеш 1900 гута као тенк, онда је 2700 ракета када се лансира у космос, колко гута бемзина 'оћу рећи бензина...
koristim bas tu istu strunu stihl cetvrtasata i nije losa, isto na svinjajdzeru 1900. mada je dobra i od 3 mm zuta stihlovaBas sam hteo da pitam za niti kad je vec pokrenuta prica.
Koje niti preporucujete ja na villageru 1900 vec godinama koristim samo 2,7 cetvrtastu I jede sve pred sobom glava nije fabricka nego neka mala italijanska ali traje vec sigurno 4 god I staje max 4m.
Sad moje pitanje je koje su kvalitetne a da ne izuva sa cenom?Koristio sam neke kineske okrugle bele pa presao na cetvrtaste I osetio razliku u secenju,ne verujem da je zabluda.
Sta kazete kakva je stihl cetvrtasta crvena 2,7 uzeo bi nju izadje oko 17-18 din kad se uzima na onom koruru od 63 m cini mi se valja li?
Ili sta drugo predlazete?