lovac luka
Član
Sabi ga u obrtaje!!!!!
Nemoj na leru radit!!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Nemoj na leru radit!!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Кажеш 1900 гута као тенк, онда је 2700 ракета када се лансира у космос, колко гута бемзина 'оћу рећи бензина...da. vise trosi 1900. guta ko tenk
Ne razumem mesavinu koju pravis,koristis obicno motorno ulje 0.1 litra ?.
I po meni je to glavni razlog zašto nikad ne bih uzeo takvu glavu. Blagi udarac o zemlju u poredjenju sa odvrtanjem šrafa izvlačenjem starih niti, sečenje novih, postavljanje novih i ponovno zavrtanje šrafa ... Fala lepoSmucice ti se svaki cas da menjas najlon.
Pre nekoliko meseci sam video na buvljaku takav STIHL trimer polovan iz inostranstva ali očuan kao da je radio svega mesec dana tražio čovek 150 evra za njega ja se nećkao oću neću i kad sam se vratio posle sat vremena on ga već prodao i sad se kajem što ga nisam uzeoJa koristim "pauk" glavu na oba trimera (Husqvarna 240R i Stihl FS20), na 240R stavljam dva konca i dobijem 4 strune, na Stihl stavljam 4 konca i dobijem 8 struna, sa manje od toga nema smisla raditi na njemu, ima 61ccm i 5.5HP (on ima motor kao Stihl 041). Nemam problema sa trošenjem konca, dosta dugo mogu da radim prije zamjene.Veoma sam zadovoljan sa pauk glavom, može da kosi niže od automatske glave (imam i T45 glavu na 240R) te je zgodna za rad u teškim uslovima, nema šta da se polomi ili ošteti. Pauk glava koju imam je dosta masivna, aluminijski odlivak.
Pre nekoliko meseci sam video na buvljaku takav STIHL trimer polovan iz inostranstva ali očuan kao da je radio svega mesec dana tražio čovek 150 evra za njega ja se nećkao oću neću i kad sam se vratio posle sat vremena on ga već prodao i sad se kajem što ga nisam uzeo