Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nesto sam brljao po netu i slucajno vidim da ima dodatak freza za trimer
Da li je neko koristio ovo i kakva su iskustva. Imam mali plastenik i ucinilo mi se da bi moglo zgodno da posluzi
Danas pri pokusaju da pokosim jer verovatno nisam dobro namestio poklopac kad sam namotavao silk i glava se rasturi a opruge nema nigde!Zanima me dal ima samo opruga da se kupi ili mora cela glava!
Ja se danas pnovio:stil km 94r kombi, 2015god, polovan. Isproban OK. Skino sam prigusivac(auspuh) klip na tom delu je super, sutra generalna proba. Ja sam stariji pa mi stima laksi trimer, perce.
Prvo sto treba da pogledas je istrosenost klipa, skines auspuh i kroz izduvni port se vidi da li ima riseva na klipu i cilindru.Naravno spoljni izgled masine ,da ne trese kad sePozdrav drugari. Imam jedno pitanje. Treba mi trimer (imam neki kawasaki kome je pukla sajla i nigde ne mogu da je nadjem pa sam prinudjen da kupim drugi),nemam love za nov pa moram kupiti polovan(inace treba mi za kosenje nekih 20 ari vocnaka),pa mi treba savet na sta treba obratiti paznju prilikom kupovine polovnog trimera?
Naravno da nikada ne znas sta je unutra pa i nov moze da bude sa manom,ali sta mislite da je najslabija tacka na trimeru i sta se moze videti prilikom kupovine?
Hvala druze. Ma nema gde nisam probao barem onoliko koliko sam mogao naci. Ispravno sve sem te j... sajle
Da,pukla je pogonska sajla,i naravno nigde ne mogu da nadjem ni ista priblizno. Kolega Sremac me je uputio na Boban sajle i zaista mislim da oni prave sve zivo sem te moje
A ja misli m da je to najbanalnija stvar,sajla 8mm duzine oko 50cm koja na krajevima ima cetvrtke 7x7mm,ali jbga nije ni sajla tako beznacajna stvar kako sam mislio...
Da,pukla je pogonska sajla,i naravno nigde ne mogu da nadjem ni ista priblizno. Kolega Sremac me je uputio na Boban sajle i zaista mislim da oni prave sve zivo sem te moje
A ja misli m da je to najbanalnija stvar,sajla 8mm duzine oko 50cm koja na krajevima ima cetvrtke 7x7mm,ali jbga nije ni sajla tako beznacajna stvar kako sam mislio...
U mog Oleo-Mac-a je cijev fi 32.Da li to znaci da ce biti tesko za odrzavanje? U pitanju je 746t.Ne troši više vreme na traženju sajle, razmišljaj o novom trimeru koji ima standardni kardan i cev, 9 nutova i 26 ili 28 fi cevi, sve ostalo je nezahvalno za održavanje, i džaba da ti neko da!