kurjakbb
Član
ma ne ide kroz pravu cev vec gumeni bulzir... jbga
upravu je kolega Motorka,trazicu neki drugi,sta da se radi...
upravu je kolega Motorka,trazicu neki drugi,sta da se radi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je najveca mana kod tog FS 220? Da li je cena od 200 eura realna za njega?Da ponovim i ja, to je solidna površina za košenje ali ne i nemoguća.Svakako H323r nema tu šta da traži, tu radi mašina od 2ks pa na gore, onaj fs 220 jeste robusan, ali mator.
Za tu površinu i malo više idealna je FS 55, uz nju dobijaš auto-cut glavu sa strunom,dvokraki nož i ne preporučujem ništa osim toga.Pozdrav,
treba da kupim novi trimer za plac površine 15ak ari, možda bi se kosilo još po nešto, ali za sada ne mogu da preciziram.
Imali smo Einhell skoro 10 godina, sada ima neki problem sa karburatorom čija mi se zamena ne isplati.
Mislio sam da bi Stihl FS55 ogovarao, sad je i na nekoj akciji, lagan je oko 5kg.
Ima li komentara za pauk glavu (kako se uz FS55 dodatno kupuje glava za strunu, možda mi je ovo bolje i jeftinije rešenje) i roto lanac?
Išao bih na novo, da li je ovo dobra kupovina (ima 3god garanciju i servis je u blizini), nadam se da nije sve PRC i platika kao kod Einhella ili ima i drugih predloga, verujem da su ove jače bolje, ali i dosta skuplje 40+.
Navodno 10%, oko 26700, misliš da su veći popusti u proleće?Kako sad akcija? kad tek u proleće kreću. Po kojoj ceni?
Prodavac reče da se glava sa strunom doplaćuje, misslio sam da probam sa ovom pauk glavom.Za tu površinu i malo više idealna je FS 55, uz nju dobijaš auto-cut glavu sa strunom,dvokraki nož i ne preporučujem ništa osim toga.
I ja kad sam kupovao bila je ista situacija da se dobija samo dvokraki noz i bukvalno nista vise. Cudi me i uprtace da ne naplacuju posebno.To mi je nesto symnjivo...kad se kupuje nova masina dobija se taj rezni alat + neki pokloni koji zavise od modela i akcije, ali glava i noz idu sigurno.
Moj drug ima takav. Kupio ga krajem prosle godine, a ove godine susa i onda nije mnogo ni radio sa njim. Ja sam ga bas zagledao i mnogo mi se vise svidja BC 1900 XC kako je odradjen. Njemu je vec puko onaj plasticni stitnik i koliko sam zapazio nije isto odradjen kao na XC. Tako da je po meni XC bolja solucija.Ima li ko ovaj trimer ? Planiram kupovinu istog i vase misljenje o njemu dobrodoslo bi mi
Navodno 10%, oko 26700, misliš da su veći popusti u proleće?
Prodavac reče da se glava sa strunom doplaćuje, misslio sam da probam sa ovom pauk glavom.