Philby
Član
Kolika je realna cijena takve mašine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pitanju je 325rx,a planirao sam ga za kosenje trave po malinama,oko 40ak ari,4,5 puta godisnje.
Pa valda ovde mogu sa se nađu http://www.husqvarna.com/rs/home/
Slažem se da je dobar balans glavna stvar da se težina ne oseća. Imam iskustvom sa Oleo mac 740T koja je isto imala više rupa gde da se zakači oprtač. Lepo je namestim i stajem samo kad goriva nestane! Šteta, više je ne proizvode baš takvu.
Ja imam 746 i mogu ti reci da je ista takva.
Moram da se umesam, cestitam na izboru Husq,240 i neka dugo-dugo sluzi! Tezina tako robusne masine moze se kompenzovati profi uprtacem Husqvarna TRIO BALANS. Najkrace, otisao sam u Staru Pazovu kod uvoznika i dokupio profi uprtac Trio Balans, platio sam ga svojevremeno 8000 dinara bez 2 dinara kusura. Posle podesavanja radio sam kao lud i znatno manje se umorio bez obzira na tezinu masine (Husq.545 RX) i konfiguraciju terena. Nije mi zao ni para ni predjenog puta, zaista drukcije rasporedi tezinu.Hvala lepo,a sto se tice tezine,tu je negde oko 8 kg,trebace misica dobrih.![]()