crni gruja
Član
Otisao sam u temu ishrana svinja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemam pojima u pravu si samo kad vi imate pojima juce ste poceli da se bavitie polporivredom znam ja doalzim u te krajeve majur,bogsavac itdjapanac-tocyo@
Izvini sto ti ovo kazem ,ali pises o necem o cemu stvarno nemas pojma.
Da li si ikad cuo za izraz "siliranje kukuruza" , e to je to samo sto se ne radi o siliranju cele biljke vec samo o zrnu (prekrupi).
kod nas 13,5 din,jel kupuje neko kukuruz da plaća solarno,sa njive sto bi se reklo ?
To kod nas da plati niko nece,mene je izasao 11,40 din sa 20,4% vlage u subotu sam predao,manja kolicina u pitanju 4500 kg...Vidim da mnogi vuku putem ka Kovacici,bodemo luk 2 dana a njiva je blizu asfalta,sav kukuruz koji traktori vuku ide u tom pravcu,izgleda da Crepajci vuku na vise strana a ne samo kod nasih otkupljivaca!Au, sta je ovo, ispada 15,66 sa PDV-om
To kod nas da plati niko nece,mene je izasao 11,40 din sa 20,4% vlage u subotu sam predao,manja kolicina u pitanju 4500 kg...Vidim da mnogi vuku putem ka Kovacici,bodemo luk 2 dana a njiva je blizu asfalta,sav kukuruz koji traktori vuku ide u tom pravcu,izgleda da Crepajci vuku na vise strana a ne samo kod nasih otkupljivaca!