Rabadzija
Član
ej bre jesi ti tu neki zandarmdiklofen je napisao(la):Rabadžija bre naporan si stim tvojim opaskama.Pa misliš li da će tih 80 vagoma uticati na cenu kukuruza.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ej bre jesi ti tu neki zandarmdiklofen je napisao(la):Rabadžija bre naporan si stim tvojim opaskama.Pa misliš li da će tih 80 vagoma uticati na cenu kukuruza.![]()
...Rabadzija covek ti lepo kaze sta se bunis aj pali....Rabadzija je napisao(la):ej bre jesi ti tu neki zandarmdiklofen je napisao(la):Rabadžija bre naporan si stim tvojim opaskama.Pa misliš li da će tih 80 vagoma uticati na cenu kukuruza.![]()
zaobidji me !!!
Agde si to čuo.amac86rs je napisao(la):ljudi ja cuo da je kukuruz krenuo dole ,imali ko kavu informaciju
Totije čista dezinformacija, kukurus može da padne ali iz kotarke ili silosa a cena u naredna tri četiri meseca neamac86rs je napisao(la):ljudi ja cuo da je kukuruz krenuo dole ,imali ko kavu informaciju
EEEeeeeeetamara1611 je napisao(la):Crepaja, firma zlatno zrno placa 25 tel kel!
sto si obrisala postove?tamara1611 je napisao(la):sta je bilo bilo je,ko je video video!
Vreme ce da pokaze svoje!
A vreme radi za nas!