Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
steve73 je napisao(la):
paorpaor je napisao(la):
Pada, a mozda malo raste, ili mozda pada. Mozda majku mu i raste, a mozda i pada. Sve u svemu malo raste, a i malo pada, pa malo naraste da bi pala, a i malo padne da bi narasla. Ja cuo !!!

Tooooooooooooooo su prave reci , ovde si sve rekao. Ja licno mislim da cemo imati cenu 22 din iz cardaka ali u Maju meseci, A dotle meni licno treba mnogo-mnogo para pa kurim kad hoci ili kad MORAM a cena ce biti kakva takva puno se ne sekiram.
Do maja taj ko ima sada 24 posto vlage bice zelen ko mlada trava, ako nemate susare. Ko ima toliko vlage bolje da gleda da ga proda dok ne otopli inace bice pun Dunav. Moj savet bez ljutnje. :D

savato je napisao(la):
Molim sve one koji su okrunili svoj kukuruz na njivi i nemaju ga u ambaru da privremeno napuste ovu stranu,barem do sledeceg roda...Samo huskaju ljude,oni su dobro uradili-mi nismo(sta cekamo vise,cena pada i te fore) Da li se slazete?! Nemam nista protiv da obilaze stranu i citaju ali malo je glupo da salju takve komentare...Cinican smo narod ocigledno :udri:
Opusteno,kao kod zubara!

diklofen je napisao(la):
Ma otkud u Transpetrolu 21,6din/ tel -kel.Ne lupajte bre više.Zovi brate 841-125 pa pitaj.toliko ne plaćaju ni sa lagera.
Kolko ja znam jedna je cena preko telefona a druga kad imas malo vecu kolicinu pa odes kod njih pa se dogovaras

kristal je napisao(la):
kod mene u Beceju 19 din tel-kel pare solarno :cool: a kukuruz se predaje u Maju
U maju neće imati ništa vlage tako da je po mom mišljenju ovog momenta to loša cena. Mlinpek Stara Pazova 19,00 tel-kel. :ppozdrav:

Nazad
Vrh