Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
treba da obnovim mehanizaciju kupio sam jd 6330 treba plug da uzmem,kombajn,sejalicu da zito i malo za prasak malo za seme i tako.... :haha:....mozda i vise prodam imam ukupno 80 vagona

haaha....imam oko 65 vagona u supu i oko 15 vagona u kotarku a i prodao sam 9 jesenas nisam imo gde da stavim.... :D

Rabadzija je napisao(la):
samo se vi kur..ite pa kad ovi sto obaraju cene vide i cuju ::lose:: ::novac:: ::lose::
...kur.... se i ti ko ti neda :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1296243757[/time]

Rabadžija bre naporan si stim tvojim opaskama.Pa misliš li da će tih 80 vagoma uticati na cenu kukuruza. :haha:

Malo je cudno da jedan tako velik proizvodjac trazi kupca preko interneta (foruma). Daj da vidimo kakav je to kukuruz, da ni je slucajno malko pokvaren :cao:

ako hoces dodji pa vidi kukuruz je sondiran svake nedelje.... :nono:...danas sam odlucio da prodam nesto pa zato pitam dali neko kupuje :cao: :cao:

pa nisam hteo ni sad da prodam nista hteo sam jos da cekam pa sad uzeo traktor hocu i plug....necu vise od 20-25 vagona da prodam treba da zovem da pitam koja je cena sad...

Nazad
Vrh