Rabadzija
Član
ej bre jesi ti tu neki zandarmzaobidji me !!!diklofen je napisao(la):Rabadžija bre naporan si stim tvojim opaskama.Pa misliš li da će tih 80 vagoma uticati na cenu kukuruza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ej bre jesi ti tu neki zandarmzaobidji me !!!diklofen je napisao(la):Rabadžija bre naporan si stim tvojim opaskama.Pa misliš li da će tih 80 vagoma uticati na cenu kukuruza.
...Rabadzija covek ti lepo kaze sta se bunis aj pali....Rabadzija je napisao(la):ej bre jesi ti tu neki zandarmzaobidji me !!!diklofen je napisao(la):Rabadžija bre naporan si stim tvojim opaskama.Pa misliš li da će tih 80 vagoma uticati na cenu kukuruza.
Agde si to čuo.amac86rs je napisao(la):ljudi ja cuo da je kukuruz krenuo dole ,imali ko kavu informaciju
Totije čista dezinformacija, kukurus može da padne ali iz kotarke ili silosa a cena u naredna tri četiri meseca neamac86rs je napisao(la):ljudi ja cuo da je kukuruz krenuo dole ,imali ko kavu informaciju
EEEeeeeee A da nisi malko pogresila/otamara1611 je napisao(la):Crepaja, firma zlatno zrno placa 25 tel kel!
sto si obrisala postove?tamara1611 je napisao(la):sta je bilo bilo je,ko je video video!
Vreme ce da pokaze svoje!
A vreme radi za nas!