Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Kukuruz tel -kel 20 din kupio ,farma pilica 15 tona nece vise za sada.Hitno mu bilo ,pare za 10 dana.Koliko znam Agropromet uzima za 19 pare odmapredajes u Maju mesecu :ppozdrav:

hvala "kristal" dana bio u agropromet Janosa nije bio otisli na zlatibor sa sefom, tel-kel im ni ne treba sad a suv sa lagera placaju 21 din, ovu opciju znam 19 din sad, a predaja u maju ali nesto mi se ne svidja,

Do 18h bio u molskoj zadruzi, cena kukuruza na bazi 14% vlage 18din :zli: :zli: :zli: Lopovi! Dok sam bio tamo utovareno je 3 kamiona, a cekali su jos dva! neki su ipak zadovoljni i sa tom cenom

problem je sto smo sitne ribe, znaju da se blizi setva i da su potrebne ::novac:: Po mom misljenju cena ce skociti tek posle setve :zli:, a pitanje je ko moze da izdrzi

Srdjuanzorz
Sta to pricas,kao da ce da se upali kukuruz?
Pa valjda je zato u ambaru,da se ne upali.Znas valjda cemu sluze ambari?!
KAKAV LIK!

tamara1611 je napisao(la):
Srdjuanzorz
Sta to pricas,kao da ce da se upali kukuruz?
Pa valjda je zato u ambaru,da se ne upali.Znas valjda cemu sluze ambari?!
KAKAV LIK!

Problem sa vlagom se javlja i u ambarima ako nema vetra, a u ovoj zimi bih na prste mogao da ti izbrojim koliko je puta duvao vetar, pa jos dodatno smeta magla! krunili smo jednu malu kolicinu i vlaga u ambaru je bila 20%

Nisam pogresio!Kod Almexa od ponedeljka 24!
Post je spojen: [time]1296276235[/time]

Netacna informacija ,zvao sam Almex da pitam kazu da ne placaju toliko ! :nono: :nono: Neko siri lazne informacije! ::lose::

Laza je napisao(la):
Nisam pogresio!Kod Almexa od ponedeljka 24!
Post je spojen: [time]1296251035[/time]

Netacna informacija ,zvao sam Almex da pitam kazu da ne placaju toliko ! :nono: :nono: Neko siri lazne informacije! ::lose::

e to sam i ja skontao... da neko laze bas dobro .. i svako dopisuje sta hoce...
kaze neki prodao tel-kel za 23 din a p jusu 21 din pa ko je onda tu lud,,,,!!

Nazad
Vrh