Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
Meni je licno ministar Dragin rekao da zabrane izvoza nece biti, bili smo zajedno zimus na nekom savetovanju o poljoprivredi na Andrevlju. :ppozdrav:
tarana je napisao(la):
ne boj se.
ne mogu da garantujem sa 100%, jer ko zna sta idiotima moze da padne na pamet, ali tesko da ce takvu gresku ponoviti.
za kukuruz sa 101% garantujem da nikakve zabrane nece biti, jer i ovako ne znamo kud bi s njim.

Na moje pitanje da li ce biti zabrane izvoza on je odgovorio pred oko 50 poljoprivrednika iz nase opstine ( bilo je tu i trojica Mihaljevcana ) da se on ne zakopcava na ledjima i da mu ne pada na pamet da zabrani izvoz kukuruza. E pa videcemo da li ce biti tako... :sta: :ppozdrav:
Matić je napisao(la):
A on je merodavan kao i svi ostali.

Danas prodao 9 tona, rinfuza, po 15 din tel kel vlaga oko 15-16 kuci lagerovano.

Da se samo on pita i ja bi bio siguran da neće biti izvoza i nam je rekao ali tu je majstor Milosavljević i cela vlada :udri:

ZRENJANINAC je napisao(la):
Da se samo on pita i ja bi bio siguran da neće biti izvoza i nam je rekao ali tu je majstor Milosavljević i cela vlada :udri:
Te budale se i ja plašim, taj ko da se zareko da upropasti seljaka.... :udri: :udri: Kadgod je imao kakvu priliku uvek je uspeo da naudi poljoprivredi.....

Dr.Gruja je napisao(la):
Na moje pitanje da li ce biti zabrane izvoza on je odgovorio pred oko 50 poljoprivrednika iz nase opstine ( bilo je tu i trojica Mihaljevcana ) da se on ne zakopcava na ledjima i da mu ne pada na pamet da zabrani izvoz kukuruza. E pa videcemo da li ce biti tako... :sta: :ppozdrav:
Matić je napisao(la):
A on je merodavan kao i svi ostali.

ovaj post treba zapamtiti

Danas prodao 9 tona, rinfuza, po 15 din tel kel vlaga oko 15-16 kuci lagerovano.

stiv je napisao(la):
A ja prodao jedan vagon po 16 din.....JUS :udri: :zli:
ZRENJANINAC je napisao(la):
Danas trgovao jednu količinu za 17din +pdv
mene interesuje koliko je bila cena kada je sveden na jus ,koliko su od prilike ukrali na vagu,i koliko su odbili na primese ili tome slično :sta: tako da smatram da cena od 15 tel-kel džakiran kod mene u dvirištu meren na mojoj vagi i nije loša cena

jesi li to prodao po toj ceni ili je to izveštaj sa berze ako je sa berze onda veliki broj nas nemože da ostvari tu cenu u svom okruženju

J..ga ja ko da zivim u drugoj drzavi, ovde kod mene od pocetka skidanja kukuruza pa sve do sad 15.5 din. e sad dali je uracunat tu pdv ko zna uglavnom ta je cena na bazi 14% vlage.
Sav kukuruz sam ostavio na lageru, podigao sam novac sa 20000 kg. po ovoj ceni. Odnosno na svu kolicinu kad je svedena na Jus izgubio sam 11% dakle ispada cena od nekih 13.80 din. ::lose:: :sta:

Peet je napisao(la):
J..ga ja ko da zivim u drugoj drzavi, ovde kod mene od pocetka skidanja kukuruza pa sve do sad 15.5 din. e sad dali je uracunat tu pdv ko zna uglavnom ta je cena na bazi 14% vlage.
Sav kukuruz sam ostavio na lageru, podigao sam novac sa 20000 kg. po ovoj ceni. Odnosno na svu kolicinu kad je svedena na Jus izgubio sam 11% dakle ispada cena od nekih 13.80 din. ::lose:: :sta:
Gde lagerujes? :cao:

Dolovac je napisao(la):
Peet je napisao(la):
Gde lagerujes? :cao:
Ovde kod nas, kod Doo Raca! :udri:

Nazad
Vrh