Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Meni je licno ministar Dragin rekao da zabrane izvoza nece biti, bili smo zajedno zimus na nekom savetovanju o poljoprivredi na Andrevlju. :ppozdrav:
tarana je napisao(la):
ne boj se.
ne mogu da garantujem sa 100%, jer ko zna sta idiotima moze da padne na pamet, ali tesko da ce takvu gresku ponoviti.
za kukuruz sa 101% garantujem da nikakve zabrane nece biti, jer i ovako ne znamo kud bi s njim.

Na moje pitanje da li ce biti zabrane izvoza on je odgovorio pred oko 50 poljoprivrednika iz nase opstine ( bilo je tu i trojica Mihaljevcana ) da se on ne zakopcava na ledjima i da mu ne pada na pamet da zabrani izvoz kukuruza. E pa videcemo da li ce biti tako... :sta: :ppozdrav:
Matić je napisao(la):
A on je merodavan kao i svi ostali.

Danas prodao 9 tona, rinfuza, po 15 din tel kel vlaga oko 15-16 kuci lagerovano.

Da se samo on pita i ja bi bio siguran da neće biti izvoza i nam je rekao ali tu je majstor Milosavljević i cela vlada :udri:

ZRENJANINAC je napisao(la):
Da se samo on pita i ja bi bio siguran da neće biti izvoza i nam je rekao ali tu je majstor Milosavljević i cela vlada :udri:
Te budale se i ja plašim, taj ko da se zareko da upropasti seljaka.... :udri: :udri: Kadgod je imao kakvu priliku uvek je uspeo da naudi poljoprivredi.....

Dr.Gruja je napisao(la):
Na moje pitanje da li ce biti zabrane izvoza on je odgovorio pred oko 50 poljoprivrednika iz nase opstine ( bilo je tu i trojica Mihaljevcana ) da se on ne zakopcava na ledjima i da mu ne pada na pamet da zabrani izvoz kukuruza. E pa videcemo da li ce biti tako... :sta: :ppozdrav:
Matić je napisao(la):
A on je merodavan kao i svi ostali.

ovaj post treba zapamtiti

Danas prodao 9 tona, rinfuza, po 15 din tel kel vlaga oko 15-16 kuci lagerovano.

stiv je napisao(la):
A ja prodao jedan vagon po 16 din.....JUS :udri: :zli:
ZRENJANINAC je napisao(la):
Danas trgovao jednu količinu za 17din +pdv
mene interesuje koliko je bila cena kada je sveden na jus ,koliko su od prilike ukrali na vagu,i koliko su odbili na primese ili tome slično :sta: tako da smatram da cena od 15 tel-kel džakiran kod mene u dvirištu meren na mojoj vagi i nije loša cena

meni su u proseku skinuli oko15% dokse svelo na jus nači na 10tode 1,5tone

jesi li to prodao po toj ceni ili je to izveštaj sa berze ako je sa berze onda veliki broj nas nemože da ostvari tu cenu u svom okruženju

J..ga ja ko da zivim u drugoj drzavi, ovde kod mene od pocetka skidanja kukuruza pa sve do sad 15.5 din. e sad dali je uracunat tu pdv ko zna uglavnom ta je cena na bazi 14% vlage.
Sav kukuruz sam ostavio na lageru, podigao sam novac sa 20000 kg. po ovoj ceni. Odnosno na svu kolicinu kad je svedena na Jus izgubio sam 11% dakle ispada cena od nekih 13.80 din. ::lose:: :sta:

Peet je napisao(la):
J..ga ja ko da zivim u drugoj drzavi, ovde kod mene od pocetka skidanja kukuruza pa sve do sad 15.5 din. e sad dali je uracunat tu pdv ko zna uglavnom ta je cena na bazi 14% vlage.
Sav kukuruz sam ostavio na lageru, podigao sam novac sa 20000 kg. po ovoj ceni. Odnosno na svu kolicinu kad je svedena na Jus izgubio sam 11% dakle ispada cena od nekih 13.80 din. ::lose:: :sta:
Gde lagerujes? :cao:

Dolovac je napisao(la):
Peet je napisao(la):
Gde lagerujes? :cao:
Ovde kod nas, kod Doo Raca! :udri:

Nazad
Vrh