http://www.agrotrend.hu/cgi-bin/agrotrend/index.cgi?view=tozsde www.proberza.co.rs cena stagnira svuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgledda............dejan 77 je napisao(la):
hvalDusanA je napisao(la):Prodali ga u Sakule, vlaga je bila 19%, cena 16,00din je svedena na jus kvalitet, krunili ga sa njive.
Znaci trebali bi da krunimo a? Jos kad bi masovno krenuli svejedno bi pala cena...tamara1611 je napisao(la):A sta mislite ako ovi,zbog poskupljenja hrane,stave zabranu na izvoz kukuruza do juna ili avgusta?Sta mislite koja ce cena kukuruza tada biti.Slusao sam guvernera NBS,i kz=aze da je razgovarao sa resornim ministarstvima,ukljucujuci i poljoprivredno,kako da smanje poskupljenja i inflaciju.Moramo da znamo da je poljoprivreda jedina grana koja dobro funcionise i ona uvek u kljucnim momentima izdrzava zemlju.Zato ljudi vodite racuna,sta radite,jer zivimo u ovakvoj zemlji.Ja sam se posluzio onom starom, BOLJE VRABAC U RUCI NEGO GOLUB NA GRANI.....
Pa ako mora sto su pre 3 godine zabranili izvoz.Bas njih briga za tajkune kad se narod buni,jer im je to pretnja za opstanak.Znaci oni moraju da obezbede sto jeftiniju hranu pa cak i po cenu da zabrane izvoz.A tajkuni imaju,pa imaju...savato je napisao(la):Pa logicno je da je poljoprivreda izvozom svojih proizvoda napravila ogroman suficit i da ako zabrane izvoz nece imati ni toliko!Znaju oni sta rade,ne brini...Izvoz mora da funkcionise,to svima odgovara kako tajkunima,tako drzavi a i nama ostane neki dinar,cisto da ne radimo dzaba...![]()
A ko je ponudjac tj otkupljivac..........ZRENJANINAC je napisao(la):Meni su danas nudili 16.5+pdv
i jos tel-kel i na konju smoDusanA je napisao(la):Ej, nemojte da mi rusite taktiku, ja sam pola prodao, pola ostavio na lager, kakvo pojeftinjenje, mora cena da ide na vise, tj da poskupi. Ne mogu sada opet da lupam glavu sta cu i kako cu sa kukuruzom... Salim se, verovatno ce cena biti kod nas kao i na drugim berzama u okruzenju, tj kako vreme bude prolazilo, tako ce i cena imati blagi rast. Ja pretpostavljam da ce biti negde na prolece oko 180e/t, i to je po meni OK cena
![]()
jel poslujes sa Produktnom berzom ili nekom drugom?ZRENJANINAC je napisao(la):Zvali me sa berze pitali da li bih ga prodavao,firma neka iz Zr i trbaju im veće količine.![]()
mladen87 je napisao(la):jel poslujes sa Produktnom berzom ili nekom drugom?ZRENJANINAC je napisao(la):Zvali me sa berze pitali da li bih ga prodavao,firma neka iz Zr i trbaju im veće količine.![]()
kakva je razlika izmedju njih i produktne berze?kakve cene nude u odnosu na p.b.?ko placa prevoz,kupac robe?ZRENJANINAC je napisao(la):Info tim Novi Sad
mladen87 je napisao(la):jel poslujes sa Produktnom berzom ili nekom drugom?ZRENJANINAC je napisao(la):Zvali me sa berze pitali da li bih ga prodavao,firma neka iz Zr i trbaju im veće količine.![]()