http://www.agrotrend.hu/cgi-bin/agrotrend/index.cgi?view=tozsde www.proberza.co.rs cena stagnira svuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgledda............dejan 77 je napisao(la):
hvalDusanA je napisao(la):Prodali ga u Sakule, vlaga je bila 19%, cena 16,00din je svedena na jus kvalitet, krunili ga sa njive.
Znaci trebali bi da krunimo a? Jos kad bi masovno krenuli svejedno bi pala cena...tamara1611 je napisao(la):A sta mislite ako ovi,zbog poskupljenja hrane,stave zabranu na izvoz kukuruza do juna ili avgusta?Sta mislite koja ce cena kukuruza tada biti.Slusao sam guvernera NBS,i kz=aze da je razgovarao sa resornim ministarstvima,ukljucujuci i poljoprivredno,kako da smanje poskupljenja i inflaciju.Moramo da znamo da je poljoprivreda jedina grana koja dobro funcionise i ona uvek u kljucnim momentima izdrzava zemlju.Zato ljudi vodite racuna,sta radite,jer zivimo u ovakvoj zemlji.Ja sam se posluzio onom starom, BOLJE VRABAC U RUCI NEGO GOLUB NA GRANI.....
Pa ako mora sto su pre 3 godine zabranili izvoz.Bas njih briga za tajkune kad se narod buni,jer im je to pretnja za opstanak.Znaci oni moraju da obezbede sto jeftiniju hranu pa cak i po cenu da zabrane izvoz.A tajkuni imaju,pa imaju...savato je napisao(la):Pa logicno je da je poljoprivreda izvozom svojih proizvoda napravila ogroman suficit i da ako zabrane izvoz nece imati ni toliko!Znaju oni sta rade,ne brini...Izvoz mora da funkcionise,to svima odgovara kako tajkunima,tako drzavi a i nama ostane neki dinar,cisto da ne radimo dzaba...
A ko je ponudjac tj otkupljivac..........ZRENJANINAC je napisao(la):Meni su danas nudili 16.5+pdv
i jos tel-kel i na konju smoDusanA je napisao(la):Ej, nemojte da mi rusite taktiku , ja sam pola prodao, pola ostavio na lager, kakvo pojeftinjenje, mora cena da ide na vise, tj da poskupi. Ne mogu sada opet da lupam glavu sta cu i kako cu sa kukuruzom... Salim se, verovatno ce cena biti kod nas kao i na drugim berzama u okruzenju, tj kako vreme bude prolazilo, tako ce i cena imati blagi rast. Ja pretpostavljam da ce biti negde na prolece oko 180e/t, i to je po meni OK cena
jel poslujes sa Produktnom berzom ili nekom drugom?ZRENJANINAC je napisao(la):Zvali me sa berze pitali da li bih ga prodavao,firma neka iz Zr i trbaju im veće količine.
mladen87 je napisao(la):jel poslujes sa Produktnom berzom ili nekom drugom?ZRENJANINAC je napisao(la):Zvali me sa berze pitali da li bih ga prodavao,firma neka iz Zr i trbaju im veće količine.
kakva je razlika izmedju njih i produktne berze?kakve cene nude u odnosu na p.b.?ko placa prevoz,kupac robe?ZRENJANINAC je napisao(la):Info tim Novi Sad
mladen87 je napisao(la):jel poslujes sa Produktnom berzom ili nekom drugom?ZRENJANINAC je napisao(la):Zvali me sa berze pitali da li bih ga prodavao,firma neka iz Zr i trbaju im veće količine.