Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
dejan 77 je napisao(la):
odkupljivaci pricaju da od sutra cena ide dole? a imam ponudu 16 terkel? mislim da cena stagnira u madjarskoj je174e t neverujem da ce dole kao sto oni pricaju.bar ne jos uvek
Da je kod nas ta cena ja bih odma palio kombajn... Imam oko 15 jutara kukuruza vlage oko25% a kod nas je JUS 16.5 din/kg....

@dejan77
A sta ce otkupljivaci pricati nego da te sa pricom potpale da im odmah prodas kukuruz"dok je jos stara cena"kobajagi oni tebe zele da sacuvaju :zli:

ma meni je to sve jasno o tome sam i pisao. ali iznosim novine kojima se oni sluze. ja imam 25 lanaca oko18-20%

To je sve jasno, ja sam samo izneo moje viđenje, jer nemam mesta gde da skladištim, a da ga prodam po ovoj ceni što meni nude dobio bih za njega 11-12 dinara.... Ako imaš gde da skladištiš i nije ti hitno da ga prodaš, onda bolje lageruj...

Mlinpek iz Stare Pazove placa 17,50 din/kg za JUS.Kukuruz sa vlagom do 20% izadje nesto preko 14 din/kg.

i ove nedelje tuga na pijaci!cena za novi 13,14din,stari i suseni 18!slaba potraznja,velika ponuda!ja prodao jedan dzak susenog i bezi kuci!kako je stanje na pijacama u drugim mestima?

danas sam pitao u kovacici cini mi se domus se zove firma otkupljuju kukuruz 17din na bazi vlage ili 15 dinara terkel

Da Domus kupuje kukuruz 15 tel-kel do 20 % vlage a preko toga je cena 17 din na bazi vlage koji izračunavaju preko tabela .

Domus danas spustio cenu 16.5din na bazi vlage ne prima vise terkel

Nisi naveo način plaćanja :cao:

"Otkup merkantilnog kukuruza, FCO Pančevo, na bazi 14% vlage: 15.80 rsd+PDV, isplata: 5. dan ili 16.20 rsd+pdv, isplata: 1.3.2011."

Isplata tek u martu :haha: :haha: :haha:

ja sam danas prodao 60meteri kukuruza koji sam izrucio dole u supi imao je 18posto vlage i ispa mi je 14.5din

Nazad
Vrh