Dolovac
Član
Granexport 17din sa pdv na bazi vlage
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dolovac je napisao(la):Granexport 17din sa pdv na bazi vlage
Nenzma sta da kazem mozda ce i uraditi tako nesto da "kao spasu stocarstvo" mada sumnjam.....briga njih za stocarstvo.Tako su i Rumuni prosli.Ostali na 20% stocnog fondaZRENJANINAC je napisao(la):Ljudi ajde da vas čujem da li je neko nešto čuo o zabrani izvoza od 01.01.2011god.?Kod mene po gradu je počela ta priča pa reko da li je još neko nešto ne daj Bože čuo o tome.
E vala je stvarno tako.I te godine smo trebali dobro zaraditi kada su cene usled izvoza krenule gore i onda nas presekoše.Ova govorkanja po TV-u možda opet navode na nešto tako.tamara1611 je napisao(la):One godine kad je Milosavljevic zabranio izvoz,unazadio je poljoprivrednike za min 5 god.
tamara1611 je napisao(la):E tako nam je to.Sta smo hteli to smo i dobili.Privatizacija izvrsena i svi otupni centri(silosi)u rukama tajkuna.....I onda kada za 10,15,20 godina dodju na vlast tamo neki kom..isti i sve im uzmu,pa cak i mekane stvari,onda njihovi sinovi i unuci kazu pa to je od mog dede,dedovina...Epa nije,to je ukradeno od naroda ..MARS~!
tamara1611 je napisao(la):Gde god da odemo,ostajemo isti oni koji smo i kod kuce.....pa cak i otisli na mars.Znaci mozes ti da odes bilo gde bices to sto jesi!
DusanA je napisao(la):E, boli me k..., mogu da rade sa hoce, zabole me, meni je lepo, uzivamu ovome sad i ovde i mislim gde cu za novu godinu, Dubai, Atiina, Prag...
Bice novca, ne brinite se.