Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije toliko sigurno, kod nas par njih što je počelo da vrši kukuruz kažu da ima zmajevka zrna po jutru.....Matić je napisao(la):Čekajte ljudi,samo polako.Kod mene i okruženju kukuruz je podbacio totalno i nema ga u astronomskim količinama tako da što se tiče cene biće ona visoka samo treba sačekati par meseci.
dali je to preko Medana ili "Begeja"?isidor je napisao(la):pa ja sam krunio vec 25 kj sa 20 vlage pa kada mi odbiju sve troskove ulaza izlaza susenja vlage loma i neznam sta jos nisu uveli samo da nas oderu meni po kj ostane 6850 kg plativog kukuruza ,prodao sam vise od pola po 18 dinara a sada ga niko ne kupuje ,sad kupujem sebi seme psenice ,min djubrivo u zamenu za kukuruz i tako 186 kg kukuruza za 100 kg 20.20.0 npk
150 kg kukuruza za 100 kg selektirane zaprasene semenske psenice ns 40 s
gogi666 je napisao(la):Secanj kod Rane juce predali 31tonu sa 20% vlage odbije 15% ( 9% susenje + 6% razlike do 14%) isplata 16,50din!!! ( rece od sutra 15,50 )
Prinos 11000kg na Ha
jel ima ko da ga otkupljujemirmag je napisao(la):8-9 din.
robne rezerve ne kupuju kukuruz.pidikanac je napisao(la):kao što sam pisao i ranije prvo ide podmirivanje robnih rezervi pa šišanje onih što sada nemaju pare a samo je pitanje vremena kada če cena da skoči jer neminovno je da če ga izvoziti jer tu država najviše zarađuje samo su potrebni debeli živci da se to dočeka![]()
Duki je napisao(la):gogi666 je napisao(la):Secanj kod Rane juce predali 31tonu sa 20% vlage odbije 15% ( 9% susenje + 6% razlike do 14%) isplata 16,50din!!! ( rece od sutra 15,50 )
Prinos 11000kg na Ha
Prinos 11000kg/ha kada ste skinuli vlagu i susenje ili bruto ?
Ma bruto 11000kg
Neto : 11000kg - 15% =9350kg za isplatu po Ha