Vise mi se cini sto je neko odran ove godine na ulazu,susenju,lageru,eleviranju,rasturu,defektu,a moguce i na izlazu i sad na misice dobija 15din/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napala nas neka crnina...
Е управо тоVise mi se cini sto je neko odran ove godine na ulazu,susenju,lageru,eleviranju,rasturu,defektu,a moguce i na izlazu i sad na misice dobija 15din/kg.
Sad dobio informaciju da cena od ponedeljka ide dole koja smo mi lopovska drzava.
Ja zaista nisam imao nameru niti koga da pogodim svojim postom niti sta tj naziv posta je Trenutna cena kukuruza,ja sam samo napisao da ja prodajem kilogram po 23 dinara.Nisam rekao nikada da prodajem na dzak nego moram da dzakiram silom prilika.Nemaju svi farmeri silose pa lageruju u vrecama u halama.Nebitno je koliko tezi dzak bitna je kilaza.Oni mi daju dzakove ja punim.Mogu uzeti na stotine ako mi treba praznih dzakova.Druga stvar je ta sto vecini tih farmera ja djubreci svoje njive pomazem u izvlacenju osoke iz bazena i iako ne kupuju kukuruz od mene ce da kupe jer sam jako dobar stavise imamo perfektne odnose jer se medjusobno pomazemo.Zamisli kakvo je stanje kad u toku proleca pa sve do leta niko ne vuce cisterne a djubre preliva onda dodjem ja uzmem neke njive ukorovljene za dzabe da ih radim pa vucem djubre.E vidis to je nesto sto niko ne zaboravi,ima nas dosta u selu koji vucemo kad je strnjak ali niko nece kad je sve posadjeno samo ja.Пеет Да ал теби у ту твоју главу не иде да би он продао по то и количину коју ти имаш или било који ратар северно од њега..код њега је та цена и готово,а теби нико не брани да купиш камион и да отераш тамо да продаш,а не да солиш памет човеку што круну на мали круњач...