Goran Lukić
Član
Pozdrav,da se i ja malo uključim.Sav kukuruz prodajem kući,krunim ga iz čardaka,džakiram ga a vlagu neznam kolika je.Trenutno ga prodajem po 18 dinara za kilogram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JA bih prvo trazio od kolege brojeve tih farmi, da i mi prodamo, a ne bih pitao koliko radi i slicno... Svi smo zainteresovani da prodamo kukuruz po vecoj ceni, valjda je vaznije da uzmemo pare nego li koliko kolega radi zemlje.... Bitne su tri stavke: Otkup, cena, placanje. A koliko zemlje radi to nije po meni toliko vazno...
Kolega koja je to firma iz bacine koja prodaje kukuruz po17 din po kg a svuda u našoj okolino ide cena po19 -23 din/kgKod nas cena 23 dinara.Ja krunim polako nebitno mi je vlaga prodaje se farmerima ide odmah u ishranu.Bez PDV,bez odbitaka znaci izmeris dzakove puta 23 i to je to.
@Goran Lukic Ja verujem i tebi i Krajsniku i svima ostalima koji prodajete na vrece da prodajete po vecim cenama ali zasto ne pisete ukupnu kolicinu koju imate za prodaju.
Pa nekima bi bila kratka zima da i dan i noc kruni malim krunjacem i da prodaje svu kolicinu dzakirano!
- - - - - - - - - -
Sto si ti neki!!! Pa gde ce oni prodati po par vreca ako bi hteo ti ili slicni prodavati na veliko???!!!
Druze ja nisam rekao da imam vise kukuruza nego ti niti tezima ka tome.Ja imam oko 30 tona zrna,tako bar racunam i imam trziste a ti si pustio jezik kao da sam te u oko dirnuo.Mogu da prodam i sve odjednom ako zelim ali jednostavno ne mogu da skrunim i nemam potrebe da sve prodam.Ja nisam kriv sto ti neces ili ne mozes svoje da prodas ja sam sa svojih 30 tona zadovoljan i to je sve.Cena je 23 dinara na veliko,na malo kako god hoces cena je 23 dinara.
@Goran Lukic Ja verujem i tebi i Krajsniku i svima ostalima koji prodajete na vrece da prodajete po vecim cenama ali zasto ne pisete ukupnu kolicinu koju imate za prodaju.
Pa nekima bi bila kratka zima da i dan i noc kruni malim krunjacem i da prodaje svu kolicinu dzakirano!
- - - - - - - - - -
Imam oko 70 tona kukuruza.Krrunjač kojim krunim može da okruni bar jednu tonu na sat.Neki dan prodam 10-15 džaka, neki dan ni jedan.Ako mi se ukaže dobra prilika da prodam sve od jedmom naravno tel-kel, to mogu da okrunim za par dana.
Isti slučaj i kod nas 14,5 din/kg sa PDV , JUS kvaliteta ....Kod nas 14.5 sa pdv
Gledaj ti svoja posla i nemoj nakon mojih postova da napravis od misa slona! Opusti se! Ja sam samo rekao moje misljenje, da ako ima potraznje da okruni sve po toj ceni i da zavrsi stvar!Пеет Да ал теби у ту твоју главу не иде да би он продао по то и количину коју ти имаш или било који ратар северно од њега..код њега је та цена и готово,а теби нико не брани да купиш камион и да отераш тамо да продаш,а не да солиш памет човеку што круну на мали круњач...