savato
Član
Napisi u kojoj firmi slobodno!!!Ja danas zakljucio deo kukuruza sa lagera po 15.45 + pdv = 16,995, za malo pa 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napisi u kojoj firmi slobodno!!!Ja danas zakljucio deo kukuruza sa lagera po 15.45 + pdv = 16,995, za malo pa 17
Napisi u kojoj firmi slobodno!!!
Pa ja ne mogu da prodam ono sto nemam.Koliko mogu da skrunim toliko mogu da prodam.Imam trenutno 40 farmi koje kupuju hrani i sami prave koncentrate.U Agro mil u pojate je cena takodje 23 dinara znam jer je preko puta moje kuce prodavnica,niko nece jer je vestacki susen kukuruz to kod nas ne ide tako lako dok ima iz cardaka kukuruza.
Koliko kilograma ima vreca kukuruza koju prodajete?A sada kome se svidelo ili ne tako je.Imam mali krunjac i nemam mogucnosti da brzo skrunim.Imamo oko 80 000 koka nosilja u selu i oko pola miliona brojlera.Oko 1000 tovljenika trenutno.Za nas relativno sitne proizvodjace kukuruza,jecma,suncokreta to je i vise nego dovoljno mesta za prodati robu.