SasaK
Član
Puste zelje pusti snovi...Nema od toga nista, daleko smo od 1500 evra a ne od 2000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas Mlinstep 15 na bazi vlage 14 posto
a tel kel 12.5 do vlage 20 posto
na pijaci na dzakove 18 dinara
Dodji prijatelju, daj na moje ime, ja cu ti garantovati za robu, a I moj polozaj ces ojacati kod otkupljivaca sa vecim kolicinama.Lebmu'ebem dogodine kukuruz u Crepaju na lager, da dobijem full cenu.
I moje selo je isto blizo pa nemamo tu cenu,Starčevo je još bliže celih 5km do luke pa opet isto,sve je stvar otkupljivača.Crepaja je blizu luke,znate koliko kosta transport,trgovci idu na manju marzu po kg,ali su kolicine kukuruza koji prodje kroz njihove knjige i skladista veelike.
Dusane moram samo da dodam da konkurencija ne igra neku ulogu,u selu ima 5 otkupnih mesta i cena je opet niza nego kod vas ili u Bavanište ili u Novom Selu ili...Konkurencija je tu bitan faktor, ima dosta otkupljivaca, pa se bore za svoje kooperante. Ima sela u blizini gde ni nema otkupljivaca, e to je lose po proizvodjace.