Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
eto još jednog svetskog sra** gde ćemo se mi ovajditi
pre sto godina su isto hteli da se vajde i da šire srbiju pa znamo kako se završilo
ajde da se mi ne ovajdimo nego da budemo ko eskimi svi znaju gde su i niko ih ne dira...
mante se ljudi ćorava posla
nego svak u svoju brazdu...

Nemoj da poredis Eskime i Srbe, to je kao sabiranje jabuka i krusaka. Lekcija kod skolskog psihologa na kraju zabavista za prelazak u prvi razred osnovne.
Eskime niko ne nanpada i ne dira jer niko ne sanja san, da zivi na -40 u sneznoj pustinji!
Ipak Srbija ima, maaaaaalo bolji geografski polozaj, pa cak i Rusija!
Otisli smo daleko u OFF,ali na ovakvu budalastinu ne mogu da ne reagujem!

Pozivam okolne proizvodjace otkup kukuruza po15,8din/kg sa pdv-om.Obratite paznju pojavio se zizak.Pozdrav

Uvek iste price pred berbu kukuruza. Mi kao nedamo, a oni kao nece i na kraju bude isto kao i predhodnih 100 godina.
Ove nase prepiske ako neko cita sa strane mora da mu nista nije jasno, a kako bi mu bilo kad nije ni nama.

Molim cenjene kolege da pored cene pisu sa ili bez PDV. Cena koju je napisao @savato je verovatno sa PDV, ali kod cena tipa 15.5din postoji sansa da je bez PDV.

Kad imate upolovljen pdv , kod nas nije baš tako jednostavno , pa praktično uglavnom nisu cijene jednake za keš i na račun,

Nikolavuk , čućemo se preko pp nekad kasnije , ako nije problem . Zanima me dal može moje , što kaže Šojić preduzetje , da ti isporuči kukuruz ako ispunim ovde izvozne procedure ili postoje vaši uslovi u vezi uvoza .
Takodje me zanima dali vam je tu cijenu fakturisala firma iz Srbije ili druge neke države ili neka vaša domaća firma , vjerovatno znate zašto pitam.

Nazad
Vrh