Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti sa kanda bio u mojem šoru. Poznat mi scenario....danas zavrsio deo i predaju, sta da Vam pricam kad je uzorkovao po 2-3 puta,40 min je pregledao 2 prikolice da li ima ziska,njusio kukuruz na plesan zanovetao puno loma puno pleve,los krunjac ...........ja to jos nisam video ni doziveo....inace cena 15,80 sa PDV
nista.........al bolje da je rekao il mi dao do znanja pa da resimo ljudski a ne ovako ko poslednji slepac stojis i gledas i slusas kako se iz..kava na tebi,jer on je najbitnija karika u prici kukuruza..........strasno..............al staces seljak je uvek taj koga *ebu, i veliki i mali i drzava i svi zivi ...ZGADILO MI SEKoliko te je klepio za taj lom, plevu, defekt zrna..?
nista.........al bolje da je rekao il mi dao do znanja pa da resimo ljudski a ne ovako ko poslednji slepac stojis i gledas i slusas kako se iz..kava na tebi,jer on je najbitnija karika u prici kukuruza..........strasno..............al staces seljak je uvek taj koga *ebu, i veliki i mali i drzava i svi zivi ...ZGADILO MI SE
E JEDNOM DA SE I NAS DVA SLOŽIMOJa to resavam dentlmenski:
Kad pocne da zajebava na silosu, okrenem prikolicu nazad. Oni sto zakeraju na pijaci posaljem ih u P.M i preporucim im one koji "totalisu" svoje njive ili ga 3 puta prskaju etiolom protiv ziska .
A oni sto dodju na kucu,pa im skup dzakiran, samo pokazem kapiju !
Danas sam prosao kroz bavaniste, ono sto prodaju na djak (dzak), ja pitam posto je ? kaze on - 17,5 din, ja kazem ok, a koliko imas ? a on kaze imam 300 kg
Ta potraznja kod vas nece ni malo uticati na cenu kod mene u selu...Upravo se desilo ono sto je malo ljudi ocekivalo,novi kukuruz jos nije sazreo a stari su odavno isprodavali,povecana je potraznja po kucama.