Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
juce prodao po 17din ,pratio sam vase komentare ,objave
pa bi bilo fer da i ja dojavim kako sam zavrsio ovu godin:ppozdrav:

Poslednja izmena:
KO pusta? serem se na te sto formiraju cene ko su oni ko smo mi **greška im mater oce,l biti reda u ovoj usranoj drzavi ikad KO Formira cenu KO??????????Ne priznajem za odg Trziste i Ponuda i Potraznja jel kod nas to ne vazi!Pitam KO?

Grunt , potpuno te shvatamo , svi smo nervozni , uložiš mnogo , zadužiš se , očekuješ nešto ... Neće svagdje ni biti rekordan rod a cijena na kraju te povuče pod vodu .
Samo moramo ipak malo i "njih" da shvatimo .Većinom otkupljuju da izvezu , bar kod vas tamo . Treba stisnuti petlju i formirati cijenu 18-20 dinara za novi kukuruz , isplatiti ljude pa onda pokušati skuplje prodati , a cijene padaju . Nije baš sve crno-bijelo.

E moji drugari problem je u tome sto ja nisam zaduzen ove godine sve je moje.Mene moze samo da izludi cena kuruza od 19din i cena soje od 50din sve ostale sto su me izludjivale nisu to uspele:cvetic:da me ne cuje zena.I dalje postavljam pitanje KO?

E moji drugari problem je u tome sto ja nisam zaduzen ove godine sve je moje.Mene moze samo da izludi cena kuruza od 19din i cena soje od 50din sve ostale sto su me izludjivale nisu to uspele:cvetic:da me ne cuje zena.I dalje postavljam pitanje KO?

Takodje nemam ni ja zaduzenja prema nikome osim prema samom sebi! A to znaci da ako cene ne budu dobre ume jako da zaboli! I to je teret kad iskesiras a nikad ne znas sta te ceka! Godina uvek u nekom smislu moze lako da zaj..e!

Nazad
Vrh