ugovaran je na berzi po slične pare za oktobar pogledaj po njinom sajtu tamo sam pročitao neki dan 12.00Ajde opet da pitam kupuje li neko na zeleno i koja je cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ugovaran je na berzi po slične pare za oktobar pogledaj po njinom sajtu tamo sam pročitao neki dan 12.00Ajde opet da pitam kupuje li neko na zeleno i koja je cena?
Fotos - Almex, to je ponuda dok ne kupe 100 vagona, dalje se ne zna.KOja firma to nudi?
E moji drugari problem je u tome sto ja nisam zaduzen ove godine sve je moje.Mene moze samo da izludi cena kuruza od 19din i cena soje od 50din sve ostale sto su me izludjivale nisu to uspeleda me ne cuje zena.I dalje postavljam pitanje KO?
Lakarije isprazni sanduce offfI zasto bi onda "ONI" uopste platili vise, kad ima ovakvih koji bi bili i sa takvom cenom zadovoljni?
Ne treba nam veci neprijatelj, od nas samih !
haha dobra im foraFotos - Almex, to je ponuda dok ne kupe 100 vagona, dalje se ne zna.