Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
@Jugi i drustvo iz iz juzne Srbije.Hajde da se dogovorimo bez preprodavaca pa da nam svima bude dobro.Ja imam oko 100t kukuruza u cardaku,mogu da obezbedim i prevoz a mozete i vi,svejedno je.Sto da das preprodavcu 3 din/kg ako moze i tebi i meni da ostane 1,5 din?Ako je neko zainteresovan neka se javi na pp.Sta kazete na tako nesto?

I to se moze srediti,jedan moj drugar dovozi drva sa juga.Mogu sutra videti sa njim da li nesto nosi tamo.

@Jugi i drustvo iz iz juzne Srbije.Hajde da se dogovorimo bez preprodavaca pa da nam svima bude dobro.Ja imam oko 100t kukuruza u cardaku,mogu da obezbedim i prevoz a mozete i vi,svejedno je.Sto da das preprodavcu 3 din/kg ako moze i tebi i meni da ostane 1,5 din?Ako je neko zainteresovan neka se javi na pp.Sta kazete na tako nesto?

Ti onako na starinski nacin krunis kukuruze, sacekas pocetak avgusta da vidis koliki ce biti klipovi pa tek onda pustas krunjac kod cardaka... eeeee..... brate hrabar potez nema sta...

p.s. pa sad sledi kuknjava da Agro promet nudi 14.5 din/kg......

Kome na jugu da prodas 100 tona kukuruza,nemojte mastati kao deca vec to prodaji otkupljivacu.To uporedjivanje cena 22-23 na sitno i 15-16 na krupno je krajnje smesno.

Hvala bogu da krene konkretan razgovor oko direktne trgovine. Zasto bi nakupci zaradjivali. Sleper svakako ne sme da tovari vise od cini mi se 27t, a to mogu da podele par domacina i da svi budu zadovoljni. Kod nas konkretno godinama dolazi neki tip iz cacka Miroslav se zove i nosi kukuruz dole. Da ne zaradjuje debelo sigurno to nebi radio. Ucenjuje nas ovde sa otkupom vas sa prodajom pa sta je on naj pametniji na svetu?

Ha,ha,ha,25 tona da se proda domacinu,moze ali bez para zato i kupuju nakupci koji posle jure domacine za pare.Ima i kod mene domacina,veoma dobro znam kakvi su na placanju,sve sto moze dzabe,bez para,na lepe oci,sve same stipse.Sirotinja placa ali ne kupuje mnogo,radi na sitno...

- - - - - - - - - -

Ja kad imam da prodam uvek radije prodam nakupcu,brz dogovor i isplata odmah.Dok sam ziv seljaku,domacinu necu prodati ni zrno bilo cega jer jos nisam naplatio neke trgovine od pre 3-4 godine,zato sam ja jos uvek beda a oni drze po 10-20 bikova u tovu i grade kuce,kupuju sve zivo.Kao stice ih bozija kazna.Zapamtite nece i bog je korumpiran:osmeh:

Ima istine u ovome sto pise kroka,i to mnogo,ili
samo tako kako je coci naveo pare pa kamion moze da ide.

Pa valjda nema vise onih budala da isporuce robu a jos nisu videli novac na dlanu! Narocito kad nikad do sad u zivotu nisi video drugu stranu! Svako radi onoliko koliko ga mozak posluzi!

Gebi 16 dinara!

31072014.jpg

Danas sam pustio kukuruz na berzu i bar 6 firmi izvoznika me je zvalo u roku od 10 minuta za sutra i prekosutra im hitno treba kukuruz samo da je uradjena analiza na aflatoksine i da nema zizka u njemu.Samo se nismo oko cene dogovorili... 14,8-15 din bez pdv-a.

Spajki, jesi stavio i cenu sa kojom bi prodao, ne znam jel obavezno da se popuni i to polje? Ako jesi, ne znam šta imaju da se cenjkaju za cenu.

Ovo je jedna "privatna"berza,ne produktna.Nisam stavio cenu.E moj Sale,jos kako ima cenkanja...

Nazad
Vrh