Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema nekih izgleda za bolju cenu,u svetu tek sada trend pada...Gadno nam se pise!Ovu tablicu da nose svi sa sobom pre nego sto odu kod svojih zakupodavaca zemljista!ovo je katastrofa![]()
Pa kako ne znas,kada su svetske cene u padu merilo je Budimpesta i Cikago,kada tamo rastu cene kod nas padaju zbog raznih afera,tako da...Mi smo jedna velika hipnotisana gomila!!!Pa šta je sad???U ceni suncokreta se nije gledao svet ,a sad u kukuruzu ga gledamo?
Robna rezerva ce uskoro da kupuje kukuruz za 16 din + pdv.
Bice cupavo,pogotovo za mala gazdinstva,ali i za malo veca!Danas sam bio kod jednog ozbiljnog otkupljivača ,i pokazuje mi papir (kako mi je rekao da ne bi smeo nikom da pokazuje) a na njemu "očekivane" (čitaj - konstruisane od strane tajkuna) cene ,poljoprivredni proizvoda,ako se ostvari to što sam tamo pročitao,ja moju zemlju dajem u arendu i sve 4 u vis, samo kad sam pročitao cenu pšenice odmah sam odustao od jednog dela površine na koju sam je mislio posejati.
Ne znas mozda koliko ce biti tona po gazdinstvu???
Bas zakupodavca briga za cenu kukuruza, a ni ne treba da ga bude briga, jer da ga zanima, sam bi radio zemljuOvu tablicu da nose svi sa sobom pre nego sto odu kod svojih zakupodavaca zemljista!