Dolovac
Član
Interesantno koko posle 5-6 meseci nikne neki drugi mikiperlez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nisam ni mislio da neko ide na svoju stetu, nego ako nekome trebaju pare ili znas nekog kome trebaju pare a mora da proda kukuruz, zasto nebi ucinili jedni drugima?Kod mene u selu se trenutno na džak prodaje po 28dinara,zadruga isplaćuje po 24dinara,a neki likovi koji dovoze drva i odvoze kukuruz plaćaju oko 26-26,5dinara.To je neka realna trenutna situacija.
Dejan77 problem je u tome što će teško neko hteti da proda sada kukuruz po 24 din/kg.Sada je vreme kada je definitivno najmanja cena u godini.Nije problem nekome učiniti uslugu ali teško da će iko od nas to raditi na svoju štetu.
Neprijateljsko ponasanje? Prema kome?Marko ne znam cemu sad tako neprijateljsko ponasanje i takav tonalitet.
marko22 de ti meni reci koliko je to kukuruza za BIH misaona imenica... ili konkretno RS posto je clan prnjavor prvenstveno odatle...prosvetli nas koje radim toliko manje od tebe,tj baste po tebi.