Peet
Član
Baš iz tog razloga su i izmislili bolest kukuruza ne bi li se izvoz stopirao,da bi mogao da se održi stočni fond.
Pitaj @marka 22 da ti objasni zasto nema izvoza! A ja cu ga pitati sledece godine zbog cega je izvoz prepolovljen u poredjenju sa periodom 2011- oktobar 2012! Moje je misljenje da samo on na ovom forumu ne vidi uzrok stopiranja izvoza zbog aflatoxina!

Na zalost bolest postoji i to je surova realnost,svidjalo se to nama ili ne.Ja sam jesenas licno isao od njive do njive i placao kukuruz 29,al da nije zarazen,jer su pilici naj osetljivija kategorija.Ne znam za ostale krajeve,al u mom okruzenju ima puno zarazenog kukuruza.Nekima su tovljenici crkavali zbog trulezi.Iz istog razloga su kotobanje prazne.Ljudi su predavali na lager da ga nebi cuvali takvog zarazenog.Po meni oni sto imaju zdrav kukuruz treba da traze mozda i 40.Vredi u ovoj frci,ali da zaraze ima ima.
ustupicu vama po trzisnoj vrednosti radije nego neko da se bogati na mojoj i vasoj muci i predstavlja se kao uspesan covek a on samo go... koje lesi posten svet,