Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Marko ti kao da si instaliran na ovaj forum da branis ovako nisku cenu kukuruza. Iskreno se nadam da nisam u pravu, ali svaki tvoj post vodi u tom smeru.
I sad nemoj da mi pricas kako si ti samo realan i da ima i drugog misljenja osim mog misljenja jer ja to sve znam. Jer da si realan (a nadam se da jesi), ti bi rekao da sa svakom promenom cene kukuruza treba da se menja i cena stoke i mleka i svih ostalih preradjevina, a ja nisam nesto primetio da je u prodavnici pojeftinilo mleko a krave su jele kukuruz i po 27 i po 23 din. Takodje nisam primetio da je gorivo pojeftinilo u tom procentu u kom je pojeftinio nas kukuruz. Takodje nisam primetio da je pojeftinila palenta ili mozda koncentrat.
Zasto toliko smeta da i selo zaradi. Da li je u pitanju ljubomora, mrznja ili nesto sasvim trece.
nije 26 nego 27 din na kamionu Bavaništu 26 din.u kamione
Ocekujem skok cene kukuruza i to veoma brzo,stocari su na izmaku sa hranom.
Da ali će kukuruz trebati onome ko tovi bez obzira jeli on u Mađarskoj,Rumuniji,Kosovu....Meso koje stiže u Srbiju i koje je uzrok pojeftinjenja domaćeg mesa ipak se negde proizvodi tj. za njega se tovi stoka.Pored toga što je jeftinijene ne vidim da je opet negde u našem okruženju kukuruz jeftiniji nego kod nas.
Zanimljivo poredjenje.Da ali će kukuruz trebati onome ko tovi bez obzira jeli on u Mađarskoj,Rumuniji,Kosovu....
Po tome ce jos ispasti da nasi stocari imaju ekstra profit.To sto mi uvozimo trulo meso ili neciju crkotinu ne znaci da neko ima racuna da plati prevoz kukuruza,kojekakve dazbine i da se stoka vrati sa istim i mozda i vecim troskovima u Srbiju i da jos bude povoljnija.Neko ko ne razume problematiku,ce reci da ne zasiti stocari traze leba preko pogace.
I jednu stvar da se razumemo.Ni jedan stocar nikada nije trazio pojeftinjenje kukuruza,da bi on svoju zadnjicu izvukao,vec
poskupljenje sopstvenog proizvoda.Tako da ni jedan ratar nema osnova da se ljuti na stocara.Ako vam ne pomazemo,ne odmazemo sigurno.
S nadom da ce doci bolja cena i nasih i vasih proizvoda.![]()