Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ai jeste neobicno sto je razlika na berzi u Budimpesti Parizu i kod nas tolika!![]()
Za te troškove si znao i kada si mu ga dao .Jeedino ako su neljudi pa se dogovorimo jedno npr,obeća ti besplatno 60 dana skladištenje a posle te ucenjuje.
Cardaci u Americi?Zato su se Ameri vratili cardacima,nepregledni odmah pored njiva...lepota bozja gledati,prirodno susenje a ni ne razmisljaju oce li ih ko pokrasti jer im je i sudstvo lepo...
graniko uljma 23 din. ide na dole
Tako nesto smo videli na putu za Francusku negde na granici Francuske i Nemacke oko Strazbura. Nismo mogli da verujemo da na sred njive pun cardak kukuruza stoji,prvo selo je bilo poprilicno udaljeno.
Cardaci u Americi?
E svasta san cuo, ali ovako nesto jos nisam.
Posto se ovo ne odnosi na mene, ali cu ipak odgovoriti. Ovo mi inspirisalo da se setim ne bas dragog predsednika koji je rekao : "Molim! Nisam cuo pitanje, ali cu vam rado odgovoriti".... video bi da ima onih koji bi znali tacno da nam preracunaju zbog cega je ta razlika tako visoka i jos tvrdi da je sve to normalno!
Ali ja bi drage volje hteo da dobijem odgovor od tog sta nije bilo normalno zadnjih godinu dana kad je razlika u ceni izmedju Budimpestanske berze i Produktne bila ne veca od 1 din.