R
rale
Guest
U pravu ste kolega Stanicu ja prognoziram realnu cenu od 50 dinara ali za 2 kg.Bicu zadovoljan i sa to cenom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to je osnovno,cene koje imamo su previsoke jer dok dodje do nas ugradi se njih mnogo.Neka nam drzava obezbedi jeftino djubrivo na angro kao i ostale stvari pa cemo i mi biti zadovoljnijiii!Dobro neka cena ide dole ali neka prati taj pad cene i cena vestackog djubriva,hemije i nafte pa da se stvori neki odnos cena ,a ne sada bi ako moze kukuruz dzabe a vestak Ureja,An,Npk ce biti skuplji nego ikad,isti slucaj i sa semenom i naftoma svugde na berzama razlika cak i do 5 din i vise nego kod nas i bice posle mi trgujemo po berzanskim cenama kao i u okruzenju
Kako sa kog lagera sa mog lagera 28,oo din i plus zmajevka čokanja prodata po 12.000,oo din. Tako da je moj kukuruz izašao 29,20 din/kg ja sam trenutno sa ovom ostvarenom cenom zadovoljan, a preostale kukuruze ću ostaviti za jun ili jul mesec i očekujem cenu maksimalnu oko 280 eura/toni.Kod nas za sada 24 din sa lagera
Dobro neka cena ide dole ali neka prati taj pad cene i cena vestackog djubriva,hemije i nafte pa da se stvori neki odnos cena ,a ne sada bi ako moze kukuruz dzabe a vestak Ureja,An,Npk ce biti skuplji nego ikad,isti slucaj i sa semenom i naftoma svugde na berzama razlika cak i do 5 din i vise nego kod nas i bice posle mi trgujemo po berzanskim cenama kao i u okruzenju
realna cena je 200e po toni.jer koliko je kukuruz slabo rodio toliko je i stoke smanjeno........
Ma treba cenu oboriti, a i ako nece oni daj da to ucinimo mi.
Socijalni mir u gradovima je ipak navaznija stvar u Svrbiji.