Posle ovog pada mislim da ce se cena zadrzati na ovim nivoima. A onda od februara se moze svasta ocekivati. I gore i dole, ali to uopste nece zavisiti od nas. Bude li u svetu cena niza, bice i kod nas, bez obzira sto ga ima dovoljno za nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi u pravu, ne 17 vec 15.Dve stvari uticu na cenu kukuruza, unisten stocni fond i prazan prolecni dzep paora. Na zalost kukuruz na prolece ide na 17 dinara. Kod nas se berza prati samo kad treba paor da kupuje seme, vestak i gorivo.
Evo reću samo proverene informacije:
MK nije otkupljivao kukuruz jedan duži zadnji period.Pre dva dana su zvali(zadruge i otkupljivače iz mog kraja) i traže da kupuju kukuruz na veliko.Znači da se nešto menja.Ili je ovo minimalna cena pa hoće da napune lagere ili opet kreću u izvoz.
pa to skuplje nego paprikaSavato da si vidovnjak, sada bi ja raspalio plastenik i kukuruz na 15cm uz zalivanje i grejanje! Da se jednom oparim u zivotu![]()
Tvoj podatak je los.Kraj jula 35 dinara kilogram kukuruza a euro 110! Kad svi lupaju,aj i ja nesto da lupim...![]()