Slazem se i takodje sam uradio isto. Istovremeno sam mislima bio sa trgovcima i ostalima. Nemamo apsolutno nikakav interes da neko u lancu propadne. Sve na kraju mi kompenzujemo. U medjuvremenu sam vise puta zvao i raspitivao se kako je sa kukuruzom kod trgovaca. Kad sam jednom rekao jel ima nekakvih bakterija i tome slicno, covek me uospte nije shvatio. Posle me je pitao odakle znam, pa rekoh da ne znam nista, pa zato i pitam posto je kukuruz bio los. Nadam se da ce uspeti nekakvim tretiranjem to da srede, posto sam cuo da su se vec raspitali oko nekakvih metoda sterilizacije ili sl.Budite realni kukuruz je bio katastrofa , i to kod većine. Nije ni čudo obično to bude kad je suša zbog velikog pritiska insekata. Ove godine nisam ni pomišljo da ne prodam kukuruz odma .
@Farmer,
Pa ocigledno je da je neko pogresio u proceni. Ne moze se osporiti dobra namera drzave sa aspekta pomoci poljoprivrednicima i odrzavanja cene, ali da je drzava mogla i da ide sa 2 dinara nizom cenom, mogla je. No, sa obzirom da niko ko je prodao kukuruz rezervama nema firmu na Kipru, nema tu nekog gubitka za drzavu.