dragan.kovacev
Član
naravno da ce cena preci 30din, a za sve strpljive, u augustu 300e/t
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ne i vise od togaCovek sve zna!![]()
Samo nek predje ona tu cenu,al ove nase mutljake stalno nesto vrdaju tamo-amo,nika se ne zna.naravno da ce cena preci 30din, a za sve strpljive, u augustu 300e/t
Pa nema nigde ove teme jel ti toliko smeta dva posta sto si procito jeli ????
Ljudi a nas kukuruz se kotira malko vise nego sto placaju, jer ide za ljudsu ishranu i garantovano je non GMO, mada kod nas to nema veze to ima veze samo kada oni izvezu i to naplate.[/QUO
Ove godine nas kukuruz ima velikih probleme jer preko 60% roda ima povecane alfa i mikrotoxine i nije za izvoz, jer ne zadovolava kriterijume, momentalno se istovaraju barze zbog toga.
Iy ovih razloga nije na ceni i niko ga nece.
to sto ima mikro toksine je najvise zasluzno sto kukuruz nije prosao kroz susaru ,A najvise alavost otkupljivaca koji nisu kontrolisali kvalitet, kod nas kada sam video sta primaju i mesaju sa extra kukuruzom nisam vise ni odlazio kod tog otkupljivaca.Ako vec uzimaju sve sto to ne odvajaju, pa prvo prodaju ono ok a posle kada nema sta otici ce i to lose.
Kako ko slobo zivi bili pa videli, mada ovi problemi sa setvom u juznoj americi uopste nisu naivni.
Objasni šta smo mi to ispušili,baš me zanima!?ispusili smo ga ove godine sa kukuruzom da bolje ne moye da biti
to sto ima mikro toksine je najvise zasluzno sto kukuruz nije prosao kroz susaru ,A najvise alavost otkupljivaca koji nisu kontrolisali kvalitet, kod nas kada sam video sta primaju i mesaju sa extra kukuruzom nisam vise ni odlazio kod tog otkupljivaca.Ako vec uzimaju sve sto to ne odvajaju, pa prvo prodaju ono ok a posle kada nema sta otici ce i to lose.
Kako ko slobo zivi bili pa videli, mada ovi problemi sa setvom u juznoj americi uopste nisu naivni.
naravno da ce cena preci 30din, a za sve strpljive, u augustu 300e/t