Dragan18
Član
26 nude sa lagera (Stara Moravica)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja rešio da te poslušam.Imao sam ponudu za vikend 25,50 i nešto mi se nije dalo da ga dam jer sam pre toga otišao da obiđem kukuruze i pao u bedak od jadanema novog nece roditija cekam avgust sredinu,a niko ne spominje i da euro raste
Tako je!!!@vitezbb
Nema bedaka i nema jada.Glavu gore!Idemo dalje,svima je isto.(dali smo mu sve sto treba-nase smo odradili...)
Manipulanti,sad su barze otisle i sad se ide na prevaru,daj sta das...Ako svetska cena raste nema razloga za pad,to je samo jos jedna igra u nizu!!! Kukuruza nema,ne moraju ga ni otkupljivati,po selu placaju kamiondzije 27 din.Stocari traze od robnih rezervi 20.000 tona a ovi nemaju nista...bice katastrofa za kukuruz,zivi bili pa videli!Ciric i sin drzi monopol u J.Banatu i on diktira cenu,a poznavajuci ga na sve "igre" tj.prevare je spreman...Koliko ce izvesti sledece godine,pitanje je sad?!Dokle god imaju interes radice,kad nemaju staje sve...Videcemo sutra,koju ce cenu da smisle?!Samo bez sekiracijeJuzni banat sta se desava sa cenom kukuruza?Kod mene 25 din ali se ocekuje pad.Nisam jos provalio zbog cega mozda zbog 100 lit kise!
Gde je sad "referentna ce biti berza u Budimpesti" xaxa...Tamo je trenutno 2-3 dinara skuplji i kukuruz i psenica a i pdv na polj.proizvode je veci i iznosi 10% ka prodavcu cini mi se,neka me ispravi neko bolje upuceniji!Ostale berze necu ni da pominjem...
Manipulanti,sad su barze otisle i sad se ide na prevaru,daj sta das...Ako svetska cena raste nema razloga za pad,to je samo jos jedna igra u nizu!!! Kukuruza nema,ne moraju ga ni otkupljivati,po selu placaju kamiondzije 27 din.Stocari traze od robnih rezervi 20.000 tona a ovi nemaju nista...bice katastrofa za kukuruz,zivi bili pa videli!Ciric i sin drzi monopol u J.Banatu i on diktira cenu,a poznavajuci ga na sve "igre" tj.prevare je spreman...Koliko ce izvesti sledece godine,pitanje je sad?!Dokle god imaju interes radice,kad nemaju staje sve...Videcemo sutra,koju ce cenu da smisle?!Samo bez sekiracije
---------- Poruka napisana u 20:10 ---------- Prethodna poruka je at 19:25 ----------
Gde je sad "referentna ce biti berza u Budimpesti" xaxa...Tamo je trenutno 2-3 dinara skuplji i kukuruz i psenica a i pdv na polj.proizvode je veci i iznosi 10% ka prodavcu cini mi se,neka me ispravi neko bolje upuceniji!Ostale berze necu ni da pominjem...
zivot prodje leka neokruni kukuruznema novog nece roditija cekam avgust sredinu,a niko ne spominje i da euro raste