Sad me zvali sa berze nude mi 26,00 + pdv.Po kojoj ceni se danas trguje kukuruzom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad me zvali sa berze nude mi 26,00 + pdv.Po kojoj ceni se danas trguje kukuruzom?
Miki, zaboravio si bitnu stvar, to je da tih 80% jede kupus, a ovih 20% pojede meso, tj kukuruz. Ne vidim da se nasekirase kad dovedose ovih 80% do bede.sramota je da sad svima smeta drzava ako zabrani izvoz zbog 80% stanovnistva.
Miki je upravu,ako hocemo subvencije od drzave,onda moramo i da pomognemo drzavi.
Ne mogu da verujem da neko tako nesto moze da izjavi.Prica da cena kukuruza i soje utice u toj meri na krajnju cenu mesa koje kupuju gradjani je lupetanje. Na tu cenu uticu marze tajkuna koji drze lance klanica i mesara i to svi znamo dokle cemo se prepirati oko gluposti? Pa sve da cena kukuruza sutra padne na 5 dinara opet stocari nece zaraditi od toga, tajkuni ce skinuti cenu zive vage, a zadrzati cene u mesarama i kraj! Sa te strane istvi vam je bio kukuruz 4 ili 40 din. Al kad vam je dosadno, ajd da se prepiremo, kao i obicno uvek u pogresnom pravcu!
Inace danas ne proverena informacija da ovde u okolini ljudi ne daju ispod 28-30, a da toliko lako-lagano i dobijaju!