Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja danas imao ponudu za 24.5 i 25![]()
Postujem ja tvojih 60 komada,ali mi nije jasno zasto je stocar onaj koji kupuje koncentrat,a nije onaj koji ga sam pravi.EU za koju se zalazemo i zabranjuje da sam pravis hranu.Koji su to stocari koji drze stoku a nemaju obezbedjenu hranu za njih?
Njih ne treba zaliti.Ja ne drzim mnogo stoke,ali obezbedim hranu kad treba (veci deo kupim) i sad me ne zanima kukuruz,moze da bude i 60 dinara,uvek imam viska i dobro mi dodje da bude dobra cena da prodam taj visak.A ove sto srljaju iz kredita u kredit i vise puta udju u banku nego u sopstveno ranilo treba zeniti bez mlade,zinulo im **greška ,a nemaju cime i nemaju gde.Valjda su mislili da su mnogo pametni i da su se oni jedini dosetili da kupe svinja koje nemaju cime da hrane.Najbolje da im crveni krst pokloni kukuruz zato sto oni nemaju.Koliko glup treba da budes da tovis svinje kukuruzom kupljenim u julu?
Toliko od mene ,kao coveka koji hrani svinje (sad imam 60 komada u tovu),o ceni kukuruza,
mozda bi i tim velikom izvoznicima odgovarala zabrana jer bi onda mogli da po jeftinijoj ceni(posto ce odmah pasti cena) kupe kukuruz i napune skladista i odmah posle toga urede da se skine zabrana(posle zetve) s obrazlozenjem da ce biti dosta kukuruza za nase potrebe i da ima i viska za izvoz.Razlog zasto mislim da nece biti zabrane izvoza je sto veliki graci bi pukli (finansijeri svih politickih opcija). Tajkuski nacin - mufte uzmes xx ha, posejes neku zitaricu i izvezes(jer stoke naravno koja bi to jela - nema). Sta mislite da se oni nece 'malo' buniti?
Da imamo drzavu stocarstvo bi bilo kao u doba 80ih po obimu proizvodnje, a ne ovako desetkovano.
Izgleda da u Vojvodini postoje dva Čantavira i dva Gebi-a..... Danas smo nazvali Gebi oko 10.00h i cena je bila 24.46 sa 5% pdv-a. Jedino ako su kasnije dignuli cenu. A cenu od 24.99 sa 5% pdv-a je jedino imao Patent co. u Mišićevu. Jučerašnja cena u Patentu 25.35 sa pdv-om.u cantaviru i farmkomerc i gebi jednako placaju 25 din ko ne veruje nek kontaktira ih
Gebi u Adi od danas samo 24.46 din/kg...do subote bio 25 din/kg
---------- Poruka napisana u 11:42 ---------- Prethodna poruka je at 11:40 ----------
lepo sam juce napisao ova cena jos stoji, neznam sta nije jasno......![]()
Dolaze kod nas kamioni iz centralne srbijeOho-ho znaci blizi se i nama 25 din inace u Temerinu je(Agropromet) 23,5 , Zunji-Silak nije imao cenu,a kod nas nisam gledao,videcemo sutra...
Komsija,jovan s, kome si predao po toj ceni ?