Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ti bio hteo da ti ministarstvo plati sto ti nije rodilo,a kad ti rodi sta ti kome placas...dao bi ti ja...Osiguraj usev pa tamo trazi da ti pokrijupa kada ministarstvo neće da proglasi elementarnu nepogodu i pokrije troškove proivodnje i kada se cene formiraju slobodno, nijedna cena više nije ni čudna ni smešna. mala ponuda diktira i cenu. e to je tržište.
ti bio hteo da ti ministarstvo plati sto ti nije rodilo,a kad ti rodi sta ti kome placas...dao bi ti ja...Osiguraj usev pa tamo trazi da ti pokriju
lično mislim da je ova predstojeća nedelja izuzetno bitna što se tiče buduće cene kukuruza i da će usmeriti cenu kukuruza do žetve.Bez obzira na komentare mislim da smo svi zadovoljni sa cenom koja je iznad 24 dinara i da će većina nas kukuruz koji nam je ostao prodati po toj ceni što će po meni dovesti do stabilizacije cene kukuruza u nekom narednom periodu bez obzira na dešavanja na ostalim berzama u svetu.Ja lično ću svoj kukuruz prodati po 25 dinara čim se vrnem sa mora jer sam pravio računicu na 22 dinara a sve preko toga mi je ekstra profit.Ne treba biti ni preterano alav.Kakvo kretanje cene kukuruza se prognozira za pocetak sledece nedelje i toku nedelje?
Ima li neko neku dojavu?![]()
DOO Turinka juče 24,25 sa pdv kg.
Kakve su cene danas na otkupnim mestima kod vas?!
Kod nas još uvek 24din, priča se da može u narednih par dana cena na dole, ali ja u to neverujem i potpuno sam siguran da će cena još ići na gore u narednim nedeljama, jer poneki ljudi i neznaju koliko će malo roditi novog kukuruza, a kiše nema pa nema.