Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pazite, neko je i poslusao mikija i okrunio po 21, bar bi trebao da se izvini tim ljudima, jer je u to vreme bas bio napadan i bezobrazan(alavi ste, hocete 30din) a eto nismo ni daleko od te cifre...
kod nas 23,5 sa PDV-om, sutra vec druga cena i to za dinar jaca...
mislim da se rod 2011 nebi trebao prebaciti u sledecu godinu, vec okruniti do polovine augusta, dok god je cena u porastu...
cena kukuruza do daljnjeg bice oko 180 eur, a krajem juna videcemo da li ce gore ili dole, za sada veca sansa ovo drugo
ja nekom dugujem cokoladu molim adresu na pp da je posaljem![]()
Ovo je neka martovska izjava...Bice dobra cena,samo treba izdrzati...Ispod 220e/t ga ne dajem,sto znaci trenutno 24,00 din...
Kako može da ispadne zarada 1050 eur ? to su gluposti valjda imaš ulaganja !Nešto sam računao ako prodam kukuruz po 25 dinara ispade zarada 1050,00 evra po jutru.
<br>Ja ti pričam o kukuruzu od prošle godine jer još nisam ni zrno prodao,a za razliku od tebe meni je ulog po jutru 480 evra a imao sam prinos na najlošijoj njivi 6680 kg pa ti pomnoži sa 25 dinara i dobiješ moju cifru.A potpuno se slažem sa tobom da će prinos ove godine varirati od 2 do 5 tona po jutru pa i cena od 25 dinara nekome neće pokriti uloženo.Izvinjavam se zaKako može da ispadne zarada 1050 eur ? to su gluposti valjda imaš ulaganja !<br>
Ja sam po jednom jutru kukuruza ove godine uložio 300eura a arendu neračunam jer većinom imam svoje zemlje, ko plaća još 200-300eura arendu računaj koliko je uložio a sad ako se kukuruz i bude skidao po meni od 2t po jutru nema šanse više da rodi pa ti računaj zaradu.