savato
Član
Rekordnih 780$ po buselu,sa danasnjim kursom od 94.2 izlazi 29 din okruglo...Auuu...Kako je krenulo bice svasta!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Leko ajde molim te kad resis da krunis da ti se pridruzim sa nekih 25 tona otprilike pa javi mozda daju jos bolju cenu na kolicinu mada je i ovo sasvim ok,odnosno ja sam moje prodao a ostalo je ocevo u obrovcu kod tebe pa javi ako nije problem na 064 33 62 468, je li to djilas nudio 24. pozdrav i pohvale za strpljenje jer danas nije dovoljno samo znati dobro obradjivati zemlju i biti vredan vec je to samo preduslov da opstanes kao seljak i napredujes@ Savato kod mene je palo kise u nekim delovima atara oko 40 l ali zato mi je dve parcele jednu od 5 kj a jednu od 2 kj 50 % povaljao vetar bilo je i leda ali nije strasno ima slika u temi kukuruz 2012
@amazon nisam dao kukuruz po 24
Rekordnih 780$ po buselu,sa danasnjim kursom od 94.2 izlazi 29 din okruglo...Auuu...Kako je krenulo bice svasta!!!
Ja sam se pre par dana preračunao sa cenom, već danas su mi na Gea berzi Novi Sad nudili cenu za kukuruz 24+pdv ili 25,2din sa 5%pdv ili 25,92 sa 8% pdv, cena mi odgovara ali juče posle obilaska našeg atara sam odlučio ipak ću još sačekati sa prodajom, može se lako desiti ako u skorije vreme nepadne kiša da će berba u potpunosti da izostane, a i ako bi pala kiša ovih dana rod će biti smanjen za 50% na dobrim njivama gde je primenjena puna agrotehnika dog na njivama gde je bilo nekih propusta berba je završena24 din biće do kraja nedelje a 25 početkom iduće, ali i to je za mene slaba uteha kad pogledam vremensku prognozu i vidim da u narednih 10 dana nema ni kap kiše
![]()
Neko je morao da prodaje kao ja npr.trebalo je para ali onda nije u redu da on proziva kad cena pada!To je samo vracanje i ne ljuti se Miki na mene imamo dugogodisnju saradnju!pitanje koja bi bila cena da je rod obecavao.mozda bi bio i 15 din.Nije fer da coveka prozivamo,jer niko od nas nije znao sta ce biti,niti se nadao ovome.da smo znali niko nebi prodavao