KishRobert
Prijatelj Foruma
Kod nas 23 din/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako bude 235 eura tona kao prosle godine istog momenta krunim ostalih 45-46 tonaNeko je morao da prodaje kao ja npr.trebalo je para ali onda nije u redu da on proziva kad cena pada!To je samo vracanje i ne ljuti se Miki na mene imamo dugogodisnju saradnju!
[h=1]Suša pogađa ukrajinski rod žitarica[/h]utorak - 10.07.2012![]()
![]()
![]()
KIJEV - Rod žitarica u Ukrajini može ove godine biti smanjen kao posledica nepovoljnih vremenskih uslova, prognoziraju stručnjaci udruženja "Ukrajinski klub agrarnog biznisa" (UKAB).
Prema preliminarnoj prognozi UKAB, zbog suše bi rod žitarica mogao da opadne na 40 miliona tona, sa ranije očekivanih 44 miliona tona.
Prvi podaci o žetvi u Ukrajini govore o relativno niskom prinosu ranih žitarica od svega 19-19,5 metričkih centi po hektaru, prema 28,4 metričke cente po hektaru u 2011, ovjavljeno je na sajtu Vesti,ru.
U Ukrajini je trenutno sušom zahvaćeno 50 odsto površina pod poljoprivrednim kulturama.
Ukrajinsko ministarstvo poljoprivrede prognozira da će ove godine u toj zemlji biti požnjeveno 45-47 miliona tona žitarica, u poređenju s rekordnih 56,7 miliona tona u 2011.
Javiće se u oktobru sa "savetima"....gde nam je Mikiperlez interesuje me njegovo vidjenje cene kukuruza kako ce se kretati u narednom periodu?