paorpaor
Član
Ja i onako nista ne bacam posle kukuruza posto sejem soju posle njih. Ove godine ce ostati ihahaj iza njih. Sledece godine ce biti samo soljenje i nista vise od toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kamata na deviznu stednju je kada se oduzme porez 4,5 %, a ne 7%.
naravno........a u kamionu ispod tog kukuruza........" pogaca na ljebac "Juce sam bio sa ujakom i kaze mi da je njegov prijatelj iz Italije uvozi kukuruz za Srbiju po 35eurocenti za kg, sto mu dodje 40.5 din ...
Lepo,lepo...Gde nam je MikiPerlez Leko nema ga nesto u zadnje vreme?!danas imao ponudu da krunim kukuruz po 24 dinara![]()
tu je on negde posmatra,ali se ne oglasavaLepo,lepo...Gde nam je MikiPerlez Leko nema ga nesto u zadnje vreme?!
pa jel si dao po 24?danas imao ponudu da krunim kukuruz po 24 dinara![]()
Uvek se nesto bitno desi krajem juna i u julu pa cena ode gore,nikada do sada ili mozda jako,jako retko pada u tom periodu!Dusane da li znas koliko placaju nasi lokalni otkupljivaci?!Eto, Leko, docekacemo dobru cenu,ja sam ocekiva 22 do 23, a ono ode na 24.
Ne bi se Miki puno zeznuo oko prognoze da nije ispala ovakva susa.
Video sam sliku,greota od Boga!Ja isto tako imao 2009-te jednu njivu i dosla kisa i vetric i povaljao ga samo sto je moj bio ostecen od Diabrotike pa se kandze nisu drzale vec su bile pojedene i cekao se vetric da ga obori na stranu!To ti nije kukuruz u monokulturi?!
Nije monokultura bila je soja prosle godine ,neki kazu da ce se podici jel ne lezi skroz a nije ni poceo klip formirati pa kao nije tezak toliko ali ja ne verujem da ce se podicui
---------- Poruka napisana u 16:27 ---------- Prethodna poruka je at 16:25 ----------
Eto, Leko, docekacemo dobru cenu,ja sam ocekiva 22 do 23, a ono ode na 24.
Ne bi se Miki puno zeznuo oko prognoze da nije ispala ovakva susa.
pa ja uvek krunim medju zadnjim u selu pa koja cena bude ,neznam zasto ali tako uvek nekad dobijes nekad izgubis ko kocka
---------- Poruka napisana u 16:28 ---------- Prethodna poruka je at 16:27 ----------
Bice skup kao zlato veruj mi...Kod nas u ataru a verujem i kod vas ugrozeno je i pitanje da li ce ista biti na vise od 60% povrsina,svi koji su stedeli na djubrivu,kasnije sejali,jako rano sejali...sve je diskutabilno,a neki se vec oprostili od skidanja kukuruza...Dimic Agrar u Bavanistu placa kukuruz rod 2011 TEL KEL po ceni od 22,5 dinara