KishRobert
Prijatelj Foruma
Trenutno je zatisje i niko ne otkupljiva zbog zetve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SkormnoEvo konacno i kod mene sa 19 cena otisla na 21 din sa pdv,nadam se da ce ubrzo otici na bar 25 pa krunim![]()
i ja cu tako ako mozeEvo konacno i kod mene sa 19 cena otisla na 21 din sa pdv,nadam se da ce ubrzo otici na bar 25 pa krunim![]()
Druze moj,nema to nikakve veze,tj. ima veze donekle!Zaso bi ga se resavao sutradan da nece mozda da padne cena?! Danasnji ugovor u Budimpestanskoj berzi za isporuku u novembru se nasao na kvoti od 22,70 din po kilogramu.Jel ti to nesto govori?!Kukuruz ce biti skup i cena ce rasti iz dana u dan,zivi bili pa videli.Izvoznici se otimaju o kukuruz pogotovo sto je ostalo 20-25% proslogodisnjeg roda i sve se nalazi u ambarima kod seljaka.http://bse.hu/topmenu/trading_data/commodities_market/grainfutures?showfull=trueBio sam na par otkupnih mesta, i svi pricaju jednu pricu da ako kisa na padne u narednih 10-tak dana da se kukuruz ne prodaje , a ako padne do 10-tak dana da ga se sutradan resavamo... Kod nas niko ne otkupljuje kukurz , cekaju da se zavrsi zetva pa ce valjda poceti...