Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
Pa nemojte gledati nove krunjače za svoje potrebe, ljudi već masovno prodaju te polovne jer sve više prelaze na kombajniranje u zrnu, pa se mogu naći za male pare. Ja se izvinjavam ako je :off_topic:, ali je vezano za temu.
Desi se ali jako retko da se prodaju dobri krunjaci, a ti novi sa slike mi nedeluju nesto kvalitetno sve preko 2000e je previse a 6500 ni u ludilu

2unvdrb.jpg

Čislili smo sneg najverovatnije sledeće nedelje krunim ako cena bude 20 din tel-kel . Proverena informacija : Sledeće nedelje 20 din cena kukuruza za tel - kel .

35i3bwo.jpg

Skidaju mi troskove skladistenja, ali imam jos kod njih, tako da cemo to obracunati kroz kukuruz, i ja sam razmisljao koliko kukuruza da im sada prodam, a koliko da ostane na lageru, pa sam odlucio da polovinu lagera prodam,a druga da jos uvek stoji tamo, pa kako bude, a nadam se da ce biti barem 22-23 din do kraja marta.

Na dzakove 20 dinara,dolaze kamioni u selo,a u rinfuz neki ljudi iz sela isto dovode kamione po 21,a inace u zadruzi 18.5,cena stoji u mesto dugo vec...Nit dizu niti spustaju.

Daj boze da bude kod vas od nedelje 21,kod nas ce valjda 22 da bude onda.Ja bi trebao da krunim al me sneg ubija.

I ja cu iz ambara, onaj kukuruz iz 2010, da krunim prvom prilikom, cim se otopi sneg. Mozda i docekam cenu koju sam cekao prosle godine....:svinja:

Nazad
Vrh