Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
Danas Alba Agrar Temerin 19.80 sa lagera

ma pusti me kičma mi je otpala čisteči sneg da bih sutra kamion mogao da uđe u dvorište očistio sam dvorište pa oko ambara a sa mane samo curi znoj izvinjavam se za :off_topic:

Jos kad i svi krenu masovno da krune... pih
I to je tacno

---------- Poruka napisana u 20:45 ---------- Prethodna poruka je at 20:38 ----------

da tačno je ja sutra krunim po 20 din tel-kel u kamion
Kako bih dosao do kontakta tih kamiondzija da resim nekih 30 t u zrnu je jesenas dignut na supu kod komsije pa da mu oslobodim da necekam prolece , ako im treba vise nego sto si ti mislio da prodas salji ih kod mene ako im nije predaleko pozdrav

prijatelju to kod nas funkcioniše ovako ti se javiš tipu koji kruni a kod njega dolaze kamioni o on ih dovodi kod mene tako da ja sa njima nemam ništa zajedničko osim isplate ::novac:::ppozdrav:

pa lepo kad sutra taj kamiondzija dodje na utovar a ti mu trazi broj tel. jer danas sutra ces i ti vrsiti u zrnu pa neces znati koga da zoves a taj sto kruni ce da vodi kamion tamo gde bude radio

ljudi polako ako i dodje do naglog krunjenja sumnjam da ce cena dole, jer nam predstoje poplave kod otapanja snega a videcemo i koja ce se kolicina zemljista zasejati. jer imamo sluzbu koja nam naplacuje odvodnjavanje a odvodne kanale ne odrzavaju .

pa lepo kad sutra taj kamiondzija dodje na utovar a ti mu trazi broj tel. jer danas sutra ces i ti vrsiti u zrnu pa neces znati koga da zoves a taj sto kruni ce da vodi kamion tamo gde bude radio
Iako to sazna taj sto kruni ili mu kamiondjija kaze vise mu nikad ne dotera kamion da kruni... nego ti okrunis kukuruz i doteras u bavaniste...Ja sam 8km od Bavanista (letnjeg puta) i nisam pravio takve kombinacije kao ni mnogi iz mog sela...

---------- Poruka napisana u 07:59 ---------- Prethodna poruka je at 07:50 ----------

Pa prijatelju vi ste uvek najaci sa cenom. Koji ste vi magnet za dobru cenu. Srecno! :ppozdrav:
Jeste tako je uvek bilo,i kod nas su dolazili dok je bilo vece potraznje,Kosovo,Makedonija,cena uvek na primer za 1 din jaca od one u zadrugama sada je manja traznja a Bavaniste je bilze Srbiji ,e sada kod nas je u selu 19,20 tel kel znaci odma 4 do 5 radnika manje za uvrecavanje plus nemas peripetije oko kantara dal ce baci vice kilu ili manje al obicno baci malo vise u dzak,mene kosta krunjenje 3000 krunjac+2100 radnici= 5100din dok je u bavaniste kad pogodis sve ja mislim oko 10000din. Nek me ispravi clan pidikanac ako gresim

kod mene ga neće još niko,mislim hoće po niskoj cijeni 18 euro centi to je jeftino.koliko eura dođe 20 dinara,mislim centi

---------- Poruka napisana u 13:37 ---------- Prethodna poruka je at 13:36 ----------

kako ja vidim kod vas malo poskupi kako euro malo ojača i obrnuto

Nazad
Vrh