Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na kamion verovatno,ovako cisto sumnjam.Svi u okruzenju drze cenu oko 18,5 din tel-kel jedino ako je veca kolicina moze i 19...Dace Bog da uskoro svugde bude 20 tel-kel ali kod otkupljivaca,jos Dunav kad odledi i krene izvoz...Bavaniste 20din tel-kel .
Jos kad i svi krenu masovno da krune... pihNa kamion verovatno,ovako cisto sumnjam.Svi u okruzenju drze cenu oko 18,5 din tel-kel jedino ako je veca kolicina moze i 19...Dace Bog da uskoro svugde bude 20 tel-kel ali kod otkupljivaca,jos Dunav kad odledi i krene izvoz...
Lepo,neka je srecan rad valjda ce stati ovo belo go... sto je malo pre pocelo opet da pada,da vam ne stvara poteskoce!da tačno je ja sutra krunim po 20 din tel-kel u kamion
I to je tacnoJos kad i svi krenu masovno da krune... pih
Kako bih dosao do kontakta tih kamiondzija da resim nekih 30 t u zrnu je jesenas dignut na supu kod komsije pa da mu oslobodim da necekam prolece , ako im treba vise nego sto si ti mislio da prodas salji ih kod mene ako im nije predaleko pozdravda tačno je ja sutra krunim po 20 din tel-kel u kamion
da tačno je ja sutra krunim po 20 din tel-kel u kamion
Iako to sazna taj sto kruni ili mu kamiondjija kaze vise mu nikad ne dotera kamion da kruni... nego ti okrunis kukuruz i doteras u bavaniste...Ja sam 8km od Bavanista (letnjeg puta) i nisam pravio takve kombinacije kao ni mnogi iz mog sela...pa lepo kad sutra taj kamiondzija dodje na utovar a ti mu trazi broj tel. jer danas sutra ces i ti vrsiti u zrnu pa neces znati koga da zoves a taj sto kruni ce da vodi kamion tamo gde bude radio
Jeste tako je uvek bilo,i kod nas su dolazili dok je bilo vece potraznje,Kosovo,Makedonija,cena uvek na primer za 1 din jaca od one u zadrugama sada je manja traznja a Bavaniste je bilze Srbiji ,e sada kod nas je u selu 19,20 tel kel znaci odma 4 do 5 radnika manje za uvrecavanje plus nemas peripetije oko kantara dal ce baci vice kilu ili manje al obicno baci malo vise u dzak,mene kosta krunjenje 3000 krunjac+2100 radnici= 5100din dok je u bavaniste kad pogodis sve ja mislim oko 10000din. Nek me ispravi clan pidikanac ako gresimPa prijatelju vi ste uvek najaci sa cenom. Koji ste vi magnet za dobru cenu. Srecno!