Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sto se grade silosi,uopste ne mora da bude tako.Kod mene i u okolini su se prošle godine izgradila 3 nova silosa, plus se dovršava ove godine još jedan, sve velikog kapaciteta. Znači da imaju dooobru zaradu kada su se odlučili na toliku investiciju, ali što ih bude više, to će biti bolji uslovi za nas, konkurencija je ČUDO . Kod nas trenutno cena stoji oko 17 din, dok vidim u južnom Banatu lepo napreduje .
Dzabe nama 4-5 silosa po selu,kad mi imamo najjeftiniji otkup,a najskuplji repromaterijal.To si u pravu!moze da bude dvadeset silosa u svakom selu kad sve iz njih ide preko 2-3 coveka!
Bas tako! Ne može to kod nas u Srbiji...Krene se drugarski...a posle se otvori pandorina kutija.
Zanima me ideja kako ste zamislili da se udruzite i to odradite nije lose cuti pa nista nije neostvarivo bar to smo u zivotu naucili ,za pocetak bar da saslusamo predlog tj idejaMislim da ne treba komentarisati kad niste upoznati sa koncepotom.
Znamo svi dobro kakave "zadruge" postoje i na koji način funkcionišu.