Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
danas sam krunio, malo da postelim krunjac, .....17.5 din tel-kel, pare za 5-7 dana

Cena kukuruza ( zadnjih 10 dana ) USA

2u46jwl.png

od prilike ista cena i kod mene kod jednog 17.5 din tel-kel, a kod drugog 17.4 tel -kel, a sa lagera 17.5 din/kg

Ja juće krunio za 17.7 din tel - kel . Ja sam rekao još pre nove godine kad je kukuruz bio 15.5 din da 10. februara cena će da bude 18 din
( Govorim uvek za tel - kel ) . Sad više ne znam tačno , ali ta cena od 18 din je psihički prihvatljivo i mislim da neće dalje ( možda grešim ) . I pašće cena posle 10 marta ........ sve do 20. aprila , u maju hm ........... o tomeću za mesec - dva ..........

Granexport Pancevo 18 din.tel-kel.sad cuo na radiju u autu.
Ja nisam cuo,a i ne verujem.Posto oni kao najveci organizator na prostoru Juznog Banata a i sire uvek imaju manju cenu nego lokalni otkupljivaci!Oni na kolicinu daju tim istim otkupljivacima vecu cenu pa samim tim i mi imamo vecu cenu.Realno ako je kod njih 18 kao sto ti kazes,po selima bi trebalo barem da je 1din skuplje!

Današnja ponuda u Somboru: 18 veštački sušen
17 iz čardaka cene su sa PDV-om

Kod mene i dalje plaćaju 18 din. Mene prošle godine uništi suša, uhvatio sam prosek oko 4000 kg/ha...::lose::
Ja se nadam ceni od bar 20 dinara na proleće...

Nazad
Vrh